about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

محصول جدید شرکت Ring می‌تواند فردی که در آستانه‌ی درب ایستاده است را به‌صورت تمام‌قد نمایش دهد.

به گزارش کارگروه فناوری سایبربان؛ بر اساس لیست موجود در Best Buy Canada، شرکت Ring ظاهراً در حال آماده‌سازی نسخه‌ی دوم زنگ درب ویدیویی پیشرفته‌ی Pro خود است. این محصول با توجه به ویژگی‌های ذکرشده در صفحه، قادر به گرفتن اسکرین شات (عکس از صفحه) است.

به نظر می‌رسد محصول Pro 2 باقابلیت اتصال به وای فای دارای وضوح فیلم 1536 پیکسلی برای توسعه‌ی نمایش سرتاپا خواهد بود تا شما کاربران بتوانید به‌آسانی مشاهده کنید که چه کسی پشت درب منزل شماست و تشخیص دهید آیا بسته‌ای در آستانه‌ی درب در انتظار شماست یا خیر.

بنا به گزارش‌های موجود، موضوع گفته‌شده بدین معناست که این مدل توانایی رقابت مستقیم با زنگ درب ویدیویی Arlo's Essential را دارد زیرا این محصول دارای رزولوشن 1536×1536 و زاویه دید اصلاح‌شده برای بهتر دیدن سرتاپای بازدیدکنندگان یا بسته‌های روی زمین است.

زنگ Pro 2 شرکت Ring همچنین دارای قابلیت مکالمه‌ی دوطرفه و پاسخ‌های سریع و همچنین تشخیص حرکات سه‌بعدی است که می‌تواند حرکت و جابجایی را در محیط اطراف احساس کند.

این دستگاه باقیمت 256 دلار عرضه‌شده که با نسخه‌ی اول Pro هم قیمت است. همچنین 31 مارس به‌عنوان تاریخ رونمایی از این محصول اعلام‌شده است.

منبع:

تازه ترین ها
قاچاق
1405/04/02 - 19:22- آسیا

قاچاق سیستم‌های استارلینک به ایران توسط رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سیستم‌های استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

سوءاستفاده
1405/04/02 - 18:59- آسیب پذیری

سوءاستفاده از جام جهانی توسط مجرمان سایبری

مجرمان سایبری با استفاده از طرح‌های فیشینگ از هیاهوی جام جهانی سوءاستفاده می‌کنند.

ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.