about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

گروه لاک بیت طی حمله‌ای سایبری، به 78 گیگابایت از اطلاعات سیستم مالیاتی ایتالیا دسترسی پیدا کرد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ گروه باج افزاری لاک بیت (Lockbit) مدعی است که آژانس درآمد ایتالیا موسوم به (Agenzia delle Entrate) را هک کرده و این آژانس دولتی را به لیست قربانیان گزارش‌شده در سایت وب تاریک خود اضافه کرده است.

این گروه ادعا می‌کند که 78 گیگابایت اطلاعات ازجمله اسناد شرکت، اسکن‌ها، گزارش‌های مالی و قراردادها را به سرقت برده و قصد دارد به‌زودی تصاویری از فایل‌ها و نمونه‌ها را منتشر کند.

اگر این حمله تأیید شود، می‌تواند یکی از شدیدترین حوادثی باشد که سازمان‌های دولتی ایتالیا متحمل شده‌اند. آژانس یادشده، کدهای مالی ایتالیا را مدیریت می‌کند و مالیات و درآمدها را جمع‌آوری می‌کند. این آژانس خدمات آنلاین متعددی را برای مالیات‌دهندگان ایتالیایی و غیر ایتالیایی ارائه می‌دهد.

در حال حاضر اینکه آیا این گروه باج افزاری با دولت ایتالیا تماس گرفته است یا نه و میزان باج درخواستی این گروه مشخص نیست. گروه باج افزاری لاک بیت 5 روز به این آژانس ایتالیایی فرصت داده تا با پرداخت باج از نشت اطلاعات سرقت شده جلوگیری کند.

گروه باج افزاری لاک بیت حداقل از سال 2019 فعال بوده و امروز یکی از فعال‌ترین گروه‌های باج افزاری دنیا است. این گروه در پایان ژوئن امسال نسخه LockBit 3.0 را که دارای نوآوری‌های مهمی مانند برنامه پاداش باگ، پرداخت Zcash و تاکتیک‌های جدید اخاذی است منتشر کرد.

باج افزار LockBit 3.0 همچنین از یک مدل اخاذی جدید استفاده می‌کند که به هکرها اجازه می‌دهد تا داده‌های سرقت شده از قربانیان را در طول حملات خریداری کنند. این بدان معنی است که شخصی می‌تواند داده‌های مالیات‌دهندگان ایتالیایی را خریداری کند و از آن‌ها برای طیف گسترده‌ای از کلاه‌برداری‌های مالی استفاده کند.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.