about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

برنامه مذکور به کاربران این امکان را می‌دهد تا فعالیت‌های مشترک خود را سازماندهی کنند و برای چت کردن در این زمینه، گروه‌های مشترک خاصی را ایجاد نمایند. طراحی این برنامه به گونه ای است که حتی در صورت اختلال شبکه‌های تلفن همراه، کاربران با یکدیگر در ارتباط خواهند بود و با استفاده از سیگنال‌های بلوتوث گوشی همراه، هر کاربر را به یک فرستنده کوچک مبدل می‌کند.

نکته جالب در مورد این برنامه رمزنگاری نکردن اطلاعات رد و بدل شده میان کاربران است و به همین دلیل از امنیت بسیار پایینی برخوردار می باشد. همین موضوع می تواند به ضرر معترضان باشد، چرا که رمزنگاری نکردن اطلاعات ردیابی کردن کاربران فرستنده آن را به دنبال دارد.

فایرچت توسط شرکتی آمریکایی Open Garden طراحی‌شده و در کشورهایی همچون برزیل وعراق نیز محبوبیت فراوانی دارد. 

به دنبال تظاهرات مردمی در هنگ‌کنگ و انتشار تصاویر آن از طریق اینستاگرام، حکومت چین نیز برای جلوگیری از گسترش تظاهرات آزادی‌خواهانه در سرزمین اصلی چین، این سایت را فیلتر کرد.

اینستاگرام یکی از معدود سایت‌های خارجی در چین بود که فیلتر نشده بود و حالا به دنبال افزایش خشونت پلیس چین علیه مردم هنگ‌کنگ و تلاش برای عدم اطلاع و آگاهی به‌صورت آنلاین ازآنچه در هنگ‌کنگ می‌گذرد، در منطقه اصلی چین از دسترس خارج‌شده است.

تازه ترین ها
کلاهبرداران
1405/05/18 - 10:01- آسیا

کلاهبرداران آنلاین در چنگال پلیس سایبری پاکستان

آژانس ملی تحقیقات جرایم سایبری پاکستان 28 مظنون را به جرم کلاهبرداری آنلاین دستگیر کرد.

سکوت
1405/05/18 - 09:49- هوش مصنوعي

سکوت شرکت ایرگیولار درباره احتمال حملات بیشتر هوش مصنوعی

شرکت ایرگیولار، مؤسسه ارزیابی امنیت سایبری که آزمایش‌های آن نشان داد مدل‌های هوش مصنوعی شرکت‌های آنتروپیک، اوپن ای آی و متا قادر به نفوذ به سامانه‌های رایانه‌ای واقعی هستند، از اعلام تحت تأثیر بودن سایر مشتریان خود، خودداری کرده است.

کارزار
1405/05/18 - 09:41- اروپا

کارزار خارجی انتشار اطلاعات جعلی علیه گردشگران روس

سرویس امنیت دولتی گرجستان تحقیقات جنایی درباره یک کارزار ادعایی انتشار اطلاعات جعلی را آغاز کرده است که به گفته مقام‌های این کشور، با هدف ناامن و نامطلوب جلوه دادن گرجستان برای گردشگران روس راه‌اندازی شده است.