about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: رویکرد ملی‌سازی و اشراف بر فناوری‌های مدرن سایبری صرفاً در ایران اتفاق نیفتاده است

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ، سردار غلامرضا جلالی در مراسم انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین سازمان پدافند غیرعامل کشور و حوزه‌های علمیه کشور بابیان اینکه در دهه‌های اخیر شاهد تحول جدی در حوزه فناوری هستیم، اظهار کرد: این تحول، ماهیت زیرساخت‌ها و دارایی‌های حیاتی ملت‌ها را دگرگون کرده و به دنبال آن، نوع و ماهیت تهدیدات نیز تغییریافته است.
وی ادامه داد: برای مثال زمانی حفاظت از پول به‌صورت فیزیکی انجام می‌شد اما اکنون‌که ماهیتی سایبری پیداکرده است، حفاظت از آن نیز متفاوت است. بنابراین به همان میزان تغییر ماهیت، تهدیدات نیز دچار تحول و دگردیسی شده است که این تغییرات شرایط زیست مردم را دچار تغییر کرده است.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور بابیان اینکه اگر ما بر تحول فناوری و ابعاد فرصت‌ها و تهدیدات آن اشراف نداشته باشیم، نمی‌توانیم از حاکمیت خود دفاع کنیم، تأکید کرد: در پدافند غیرعامل تلاش داریم بستر تعامل با این تحول فناوری برای بهره‌برداری از ظرفیت‌ها و فرصت‌ها و حذف تهدیدات را فراهم کنیم. به‌ویژه آنکه تحول فناوری در مسئله زیرساخت‌های حیاتی تأثیرات بسیار زیادی را به‌جای گذاشته است.
وی بابیان اینکه برای حکمرانی اسلامی در عرصه‌های نوین مانند فضای سایبری نیازمند ورود حوزه و تدوین مبانی فقهی آن هستیم، اظهار کرد: البته این رویکرد ملی‌سازی و بومی‌سازی و اشراف بر فناوری‌های مدرن به‌ویژه در حوزه سایبر صرفاً در ایران اتفاق نیفتاده است درحالی‌که حتی کشورهای اروپایی نیز امروز در این مسیر حرکت می‌کنند.
 

منبع:

تازه ترین ها
محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.

تصویب
1405/04/02 - 12:51- هوش مصنوعي

تصویب قانون عدالت کیفری کانادا با هدف حمایت از کودکان

آسیب‌های دیجیتال و حمایت از کودکان، اصلاحات عمده‌ای را در قانون مجازات کانادا ایجاد کرده است.

نقشه‌برداری
1405/04/02 - 12:04- هوش مصنوعي

نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسط هوش مصنوعی

محققان آکسفورد ابزاری مبتنی بر هوش مصنوعی برای نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسعه دادند.