about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

رویداد Consensus 2020 به صورت مجازی برگزار خواهد شد

به دلیل خطرات ناشی از شیوع ویروس کرونا، رویداد «Consensus 2020» که بزرگ‌ترین رویداد سالانه حوزه بلاک چین و ارزهای دیجیتال است، به‌صورت مجازی برگزار می‌شود

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وب‌سایت کوین‌دسک (Coindesk) به‌عنوان برگزارکننده این رویداد بزرگ که هرسال در نیویورک برگزار می‌شد، اعلام کرد که برخلاف روال هرسال، امسال این رویداد به‌صورت حضوری برگزار نخواهد شد و مبالغ پرداخت‌شده برای بلیت‌ها، طی ۶۰ روز آینده عودت می‌شود.

در عوض، Consensus 2020 قرار است که به‌صورت مجازی و مشابه با یک برنامه تلویزیونی برگزار شود. به‌این‌ترتیب همه افراد می‌توانند از سراسر جهان در آن شرکت کنند.

هنوز زمان برگزاری و نحوه شرکت در این رویداد مشخص نشده است اما طبق روال هرسال انتظار می‌رود که ۱۱ الی ۱۳ می (۲۲ الی ۲۴ اردیبهشت ۹۹) برگزار شود.

رویداد Consensus بزرگ‌ترین رویداد جامعه بلاک چین و ارزهای دیجیتال جهان است که از سال ۲۰۱۵ هرسال توسط کوین دسک برگزار می‌شود. در این رویداد، افراد مهم و تأثیرگذار حوزه ارزهای دیجیتال حضور پیداکرده و درباره موضوعات، چالش‌ها و مسائل مهم در این فضا و برنامه‌های آینده خود صحبت می‌کنند. از این رویداد همیشه اخبار جالب و امیدوارکننده‌ای منتشر می‌شود که گاهی اوقات روی بازار هم تأثیر خود را می‌گذارد.

ارز دیجیتال اخبار مهم این رویداد را پوشش می‌دهد.

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.