about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

انتشار شده در تاریخ

رویدادهای اینترنت در یک دقیقه

انجمن جهانی اقتصاد به تازگی اطلاعاتی را در رابطه با میزان داده‌های جابه‌جا شده در سطح اینترنت در مدت یک دقیقه را منتشر کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ زندگی انسان‌ها روزبه‌روز بیشتر از گذشته به فضای دیجیتالی وابسته می‌شود.  در پایان هر سال معمولاً آمار و ارقامی در حوزه‌ی میزان مصرف جهانی اینترنت منتشر می‌شود.
 به تازگی انجمن جهانی اقتصاد اینفوگرافیکی را منتشر کرد که نشان می‌دهد در سال 2017، در هر دقیقه چه میزان داده‌ای در اینترنت جابه‌جا می‌شود. در این تصویر اطلاعاتی از میزان پیامک، توییتر، ایمیل، فیس‌بوک و بسیاری موارد دیگر ذکر شده‌اند.
بر اساس اطلاعات موجود میلیاردها نفر در طول روز به فیس‌بوک وصل شده و ایمیل ارسال می‌کنند و رشد عظیمی را نسبت به سال گذشته نشان می‌دهد.
در تصویر مورد نظر نوشته شده است در هر دقیقه 16 میلیون پیامک ارسال شده، 4.1 میلیون ویدئو در یوتیوب دیده می‌شود. همچنین مردم در هر دقیقه 342 هزار نرم‌افزار از فروشگاه‌های گوگل و اپل دانلود می‌کنند.
از دیگر موارد جالب توجه ارسال 452 هزار توییت و فعالیت 900 هزار کاربر فیس‌بوک در هر دقیقه است. همچنین  3.5 میلیون جستجو در گوگل صورت می‌گیرد. به علاوه 751 هزار 522 دلار خرید اینترنتی در هر 60 ثانیه انجام می‌شود.
تصویر یاد شده را می‌توان در زیر مشاهده کرد.

Paragraphs
رویدادهای
رویدادهای اینترنت در یک دقیقه
تازه ترین ها
هشدار
1405/04/02 - 17:07- هوش مصنوعي

هشدار سازمان ملل متحد در زمینه تعصب جنسیتی توسط هوش مصنوعی

نهاد زنان سازمان ملل متحد هشدار داد که تعصب جنسیتی گسترده‌ای در مدل‌های هوش مصنوعی وجود دارد.

بریتانیا
1405/04/02 - 16:29- اروپا

بریتانیا و مالزی مذاکراتی را در مورد توافق تجارت دیجیتال آغاز کردند

توافق‌نامه جدید تجارت دیجیتال بریتانیا و مالزی از جریان داده‌ها، همکاری در زمینه هوش مصنوعی و خدمات آنلاین پشتیبانی می‌کند.

افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.