about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

اوکراین از ربات‌های رزمی جدید «کامیکازه» برای مقابله با روسیه رونمایی کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به گفته کارشناسان، اوکراین در حال توسعه ارتش ربات‌ها است تا در صفوف وسایل نقلیه بدون سرنشین خود در خط مقدم علیه نیروهای روسی قرار گیرند.

میخائیلو فدوروف (Mykhailo Fedorov)، وزیر تحول دیجیتال اوکراین، در پستی در X، توییتر سابق، نوشت :

«آزمایشات روی 25 ربات ساخت اوکراین که برای ارتش طراحی شده‌اند، انجام شده است. ربات‌ها از برجک‌های راه دور تا ربات‌های کامیکازه (kamikaze) را شامل می‌شود و فناوری‌ها و نوآوری‌ها کلید پیروزی ما هستند.»

اوکراین سرمایه‌گذاری هنگفتی را در فناوری بدون سرنشین، با هواپیماهای بدون سرنشین و آبی خود (پهپادها) که اغلب در تیتر خبرها قرار می‌گیرند، انجام داده تا دارایی‌های روسیه در دریای سیاه را هدف قرار دهند و همچنین به خود مسکو ضربه ‌زنند.

کارشناسان معتقدند که جنگ اوکراین باعث افزایش بی‌سابقه توسعه فناوری بدون سرنشین شده، به طوری که اشکال جدیدی از وسایل نقلیه بدون سرنشین به طور مداوم ظاهر می‌شوند و با ادامه جنگ در حال تکامل هستند.

فدوروف اوایل این ماه اظهار داشت که اوکراین به دنبال افزایش تجربه در زمینه پهپادها به سایر حوزه‌های نوآوری نظامی و راه‌اندازی «ارتش ربات‌ها» است.

وی افزود :

«تیم ما آماده همکاری با هر کسی است که بتواند به ما در تقویت جبهه ما از نظر فناوری کمک کند.»

به گفته محققان، روسیه همچنین ربات‌هایی را توسعه داده که ظاهراً در اوکراین مورد استفاده قرار خواهند گرفت، از جمله ربات رزمی مارکر (Marker) مجهز به هوش مصنوعی، که می‌تواند با انواع مختلف پهپادها از جمله خودروهای کامیکازه مقابله کند.

ساموئل بِندِت (Samuel Bendett)، از مرکز تحلیل‌های دریایی، در ماه ژانویه امسال ادعا کرد :

«ایده پشت ربات رزمی مارکر روسیه این است که یک سرباز را در مأموریت‌های خطرناک جایگزین و مأموریت‌ها را مؤثرتر کند. هدف اصلی ساخت چنین سیستم‌هایی این است که آنها را قابل مصرف کنیم.»

اوکراین اغلب از وسایل نقلیه کامیکازه بدون خدمه و قابل مصرف برای حمله به روسیه، به ویژه در پایگاه‌های دریایی دریای سیاه خود در سواستوپل و در منطقه کراسنودار، نزدیک به کریمه، استفاده می‌کند.

محققان عنوان کردند که کیِف تأسیسات مسکو در شهر بندری نووروسیسک را هدف قرار داده و وزارت دفاع روسیه مرتباً اوکراین را به حملات پهپادی در خاک خود متهم می‌کند.

روسیه در پستی در تلگرام اعلام کرد که چندین پهپاد بال‌ثابت در چند ساعت گذشته به مناطق بلگورود هم‌مرز با شمال شرق اوکراین و تولا در جنوب مسکو، حمله کرده‌اند. پدافند هوایی پهپادهای ورودی را سرنگون کرد.

بنابر ادعای کارشناسان غربی، مسکو همچنین به طور مرتب از پهپادهای کامیکازه شاهد-131 و -136 ساخت ایران برای حمله به اهداف اوکراینی در سراسر کشور در طول جنگ استفاده کرده است.

Paragraphs
1
1

منبع:

تازه ترین ها
مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.

مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.