about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ طراحی و ساخت این هدست‌ها در سکوت خبری در حال انجام است و با توجه به محبوبیت نسخه اولیه آن‌ها پیش‌بینی می‌شود که مدل جدید هم با اقبال مواجه شود.
به‌روزرسانی این هدست به اجرای بازی‌های ویدئویی پیشرفته‌تر و برنامه‌های حرفه‌ای متنوع‌تر از این طریق کمک می‌کند. به‌عنوان نمونه از این طریق اجرای بازی‌های مسابقه‌ای و جنگی راحت‌تر خواهد شد.
در Valve جدید مؤلفه‌های جدیدتری برای ردگیری حرکات سر کاربران مورداستفاده قرارگرفته که باعث می‌شود با نصب تعداد کمتری از آن‌ها این کارکرد انجام شود؛ بنابراین پیش‌بینی می‌شود که Valve ارزان‌قیمت‌تر از مدل‌های قدیمی‌تر باشد و استفاده از آن‌هم پیچیدگی کمتری داشته باشد.
پیش‌بینی می‌شود که اولین نمونه‌های تولیدشده از این هدست در نمایشگاه CES 2017 عرضه شود. این نمایشگاه از 5 تا 8 ژانویه سال 2017 در لاس‌وگاس آمریکا برگزار می‌شود.

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.