about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

انتشار شده در تاریخ

رونمایی از نسل جدید پهپادهای بندانگشتی

نسل جدید پهپادهای مینیاتوری با قابلیت های نظارتی جدید و بهبود یافته معرفی شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به نقل از «c4isrnet»؛ پهپاد «بلک هارنت» (Black Hornet)، ابزاری بسیار کوچک است که توسط نیروی های ویژه ارتش کشورهایی مانند انگلیس، آلمان و هلند مورد استفاده قرار می گیرد و در محل کابین خلبان آن یک دوربین قرار گرفته است.

شرکت آمریکایی «FLIR System» به تازگی نسل سوم پهپادهای هارنت را معرفی کرد. بلک هارنت 3 از طول پرواز و قابلیت های نظارتی بیشتری بهره می برد.

جمیز کانون (James Cannon)، مدیر عامل FLIR، گفت:

ما هیجان زده هستیم که هارنت 3 را در اختیار جنگجویان و گروه های واکنش سریع خود قرار دهیم.

کانون اشاره کرد پهپاد مذکور نمونه ای از رویکرد ارائه ی فناوری های پیشرفته و کمک به مدرن سازی ارتش به حساب می آید.

شرکت FLIR از پهپادهای مینیاتوری با عنوان «سامانه های نظارت شخصی» (PRS1) یاد می کند. این شرکت اعلام کرد از زمان معرفی بلک هارنت توسط «پراکس داینامیکس» (Prox Dynamics)، حداقل 30 کشور از خواهان به دست آوردن آن هستند.

اولین نسل از بلک هارنت در سال 2008 توسط پراکس داینامیکس ساخته شد و توسط نیروی زمینی انگلیس مورد استفاده قرار گرفت. سپس FLIR این شرکت را در سال 2016 خریداری کرد.

بلک هارنت 3 تنها 28 گرم وزن داشته، حداکثر سرعت آن به 20 کیلومتر در ساعت می رسد. همچنین قابلیت پرواز تا شعاع 2 کیلومتر را دارد. به علاوه این وسیله قابلیت پرواز را به مدت 25 دقیقه دارد.

ابزار مورد بحث از حسگر حرارتی و دوربین با کیفیت تری بهره می برد. از طرفی امکان تصویر برداری 360 درجه به کمک آن فراهم شده است. به این صورت که ابتدا در محلی توقف کرده، دور خود می چرخد و محتوا را تهیه می کند. همه ی داده های به دست آمده به صورت زمان واقعی مسقیما به تبلت اپراتور ارسال می شود. این وسیله را می توان در محیط هایی که موقعیت یاب جغرافیایی پشتیبانی می کند و مناطقی مانند محیط های داخی مانند ساختمان ها و غارها که توسط آن پشتیبانی نمی شوند، مورد بهره برداری قرار گرفت.

هارنت 3 بر خلاف نسخه های قبلی خود، ماژولار است. به این معنا که می توان بعضی قطعات آن را با توجه به شرایط به سرعت تغییر داد. البته در حال حاضر تنها باتری آن قابل تعویض است؛ اما در آینده، امکان به کارگیری حسگرها و قطعات مختلف در بدنه نیز به وجود خواهد آمد.


  1. personal reconnaissance system
تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.