about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

شرکت جنرال موتورز از یک پهباد تک‌سرنشین به نام VTOL رونمایی کرد.

به گزارش کارگروه فناوری سایبربان؛ شرکت جنرال موتورز در نمایشگاه CES تعدادی از خودروهای کادیلاک خود را به نمایش گذاشت. این شرکت برای توضیح تصورات خود از حمل‌ونقل در آینده، از خودروهای واقعی یا خیالی کادیلاک رونمایی کرد. از طرف دیگر، این شرکت دو نمونه اولیه از محصولات جدید خود را ارائه کرد که به گفته‌ی خود شرکت نمونه‌ی اولیه از مدل هالو (halo) این شرکت است.

اولین مورد یک پهباد تک نفرِ به نام VTOL است که باتری 90 کیلوواتی دارد و می‌تواند با سرعت ۹۰ کیلومتر در ساعت از پشت‌بامی به پشت‌بام دیگر حرکت کند.

Paragraphs

مورد دوم یک وسیله نقلیه خودران شخصی است که درواقع یک جعبه خودران روی تعدادی چرخ قرارگرفته است.

به گفته شرکت جنرال موتورز این محصول بیشتر شبیه به یک اتاق نشیمن متحرک با محوطه‌ای است که می‌تواند متناسب با نیازهای شما تنظیم شود. ایده‌ی این محصول این است که شما می‌توانید درحالی‌که در اطراف شهر در حال جابجایی هستید روی صندلی‌های این وسیله بنشینید و استراحت کنید.

جنرال موتورز جزئیات بیشتری را از ماشین الکتریکی خود به نام Celestiq uber-Lux برای تبلیغات منتشر کرد. این شرکت چندین سال است که برای رسیدن به این محصول تلاش می‌کند. این وسیله نقلیه با فناوری سقف شیشه‌ای هوشمند چهارگوش مجهز شده که می‌تواند متناسب با نیازهای فردی که زیر هر یک از این سقف‌های شیشه‌ای نشسته است تنظیم شود.

علاوه بر موارد گفته‌شده این وسیله نقلیه دارای صفحه‌نمایشی است که می‌تواند عرض ماشین را به تصویر بکشد و همچنین دارای کنترل‌های محیطی قابل تنظیم و شخصی‌سازی است.
جنرال موتورز همچنین جزئیات بیشتری در مورد محصول آینده (و بسیار واقعی) خود به نام SUV Lyriq که در تابستان سال گذشته رونمایی شده بود ارائه داد. گفته می‌شود که در حال حاضر اتاقک این محصول از آلات غیرواقعی (Unreal Engine) برای گرافیک داخل خودرو و همچنین نمایشگر واقعیت افزوده‌ی خود استفاده می‌کند؛ و این شرکت تائید کرد که Lyriq همچنین از فناوری Super Cruise به‌عنوان کمک‌راننده استاندارد استفاده می‌کند.

همچنین Lyriq اولین وسیله نقلیه جنرال موتورز است که از سیستم باطری Ultium این شرکت استفاده می‌کند. مقیاس این باتری‌ها بین ۵۰ تا ۲۰۰ کیلووات است که در ماشین‌های الکتریکی Hummer و همچنین اولین وانت الکتریکی جنرال موتورز نیز استفاده‌شده است. جنرال موتورز می‌گوید ساختار این باتری‌ها به‌گونه‌ای است که ۷۰ درصد کبالت کمتری مصرف می‌کنند و این ویژگی برای محیط‌زیست ارزان‌تر و بهتر به نظر می‌رسد. محصول Lyriq دارای یک باتری ۱۰۰ کیلوواتی است و گفته می‌شود مسافتی حدود 500 کیلومتر را پوشش می‌دهد. این وسیله یک صفحه نمایشگر بزرگ ۳۳ اینچی هایپر اسکرین خواهد داشت.

همه‌کسانی که در شبکه فروش محصولات جنرال موتورز مشغول فعالیت هستند، از حرکت محصولات کادیلاک به سمت الکتریکی شدن استقبال نمی‌کنند. در دسامبر سال ۲۰۲۰ در گزارشی ادعاشده بود که ۱۵۰ نمایندگی جنرال موتورز، فروش وسایل نقلیه کادیلاک را متوقف کرده و خرید سهم را به تولید تجهیزات لازم برای سرویس خودروهای الکتریکی ترجیح دادند. تا حدی دلیل این اتفاقات این است که دارندگان نمایندگی‌ها مطمئن نیستند که آیا خودروهای الکتریکی آینه‌دار هستند و یا اینکه شرکت فقط برای فروش امکانات به‌روزرسانی شده‌ی گران‌قیمت خود این محصولات را ارائه می‌کند.

با توجه به نیاز کمتر این محصولات به تعمیر و نگهداری نسبت به وسایل نقلیه‌ی بنزینی، خریداران می‌توانند در هزینه‌های آینده‌ی خود صرفه‌جویی کنند؛ و به‌طور طبیعی ممکن است برخی از آن‌ها پاسخ به نیاز کاهش انتشار کربن یا مواجهه با فاجعه‌ی آب و هوایی را به واقعیت تبدیل کنند.

منبع:

تازه ترین ها
واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

انتقاد
1405/04/02 - 09:45- تلگرام

انتقاد دوروف از مسدودسازی تلگرام در هند

بنیان‌گذار پیام‌رسان تلگرام تأکید کرد که این اقدام میلیون‌ها کاربر عادی را متضرر کرده و تأثیر چندانی در جلوگیری از افشای سؤالات امتحانی نداشته است.

ضربه
1405/04/02 - 09:43- جرم سایبری

ضربه بین‌المللی به شبکه بدافزاری مرتبط با گروه هکری روسی

نهادهای مجری قانون در چند کشور با اجرای یک عملیات مشترک بین‌المللی، شبکه بدافزاری مرتبط با گروه سایبری روسی موسوم به اویل کورپ را هدف قرار دادند.