about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

رونمایی از فناوری شارژ سریع نسخه ۴ کوآلکوم

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ کوآلکوم آمریکا با رونمایی از فناوری نسخه 4 شارژ سریع ادعا کرد می‌توان 28 وات انرژی برای پشتیبانی از گوشی‌های هوشمند تعریف کرد.
در حال حاضر کوئیک شارژ نسخه 3.0 در بالاترین سطح می‌تواند 18 وات انرژی را پشتیبانی کند که سوپر شارژ هوآوی با تریک توانسته آن را 22.5 وات برساند و یا اوپوی VOOC تا 20 وات روی نسخه 3 جواب می‌دهد.
از سوی دیگر گوگل اعلام کرده است که سازندگان گوشی را تحت‌فشار قرار می‌دهد تا به‌سوی شارژ گوشی با یو اس بی تایپ سی بروند. ازلحاظ تئوری با یو اس بی تایپ سی می‌توان تا 100 وات انرژی منتقل کرد اما در عمل فعلاً 18 وات بیشتر جواب نمی‌دهد.
کوئیک شارژ نسخه 4.0 هم با 5 وات و هم 9 وات جواب می‌دهد و شارژ با ولتاژ بالا هرچند طبیعی است اما باتری‌های لیتیومی محدودیت پذیرش به دلیل گرم شدن دارند (تریک اشتباهی که مهندسان سامسونگ در نوت 7 زدند که به‌عنوان یکی از دلایل آتش گرفتن این گوشی مطرح‌شده است).
هوآوی و اوپو هر دو در فناوری جدید خود از ولتاژ 5V و آمپر 5 استفاده می‌کنند.
آنچه در نسخه 4.0 شارژ سریع کوآلکوم موردتوجه قرارگرفته است فناوری موسوم به INOV است که بهترین ولتاژ را برای باتری در نظر گرفته و انرژی منتقل می‌کند.

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.