about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

رونمایی از فلش درایو ۴ ترابایتی توسط سن‌دیسک

سن دیسک سال گذشته و طی CES 2018 از فلش درایو یک ترابایتی رونمایی کرد که نگاه های زیادی را به خود خیره کرد و حالا نمونه اولیه فلش ۴ ترابایتی را به نمایش گذاشته که از رابط USB-C بهره می برد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ فلش ۴ ترابایتی پرحجم و کوچک هنوز اسم هم ندارد و طبیعتا تاریخ عرضه یا قیمت خاصی هم برای آن در نظر نگرفته شده است. تفاوت مهم این مدل یا دیگر فلش درایوهای موجود در بازار به رابط آن برمی گردد که به صورت کابلی کوچک طراحی شده است.

این طراحی خاص باعث شده برخی آن را بیشتر یک SSD کوچک به شمار آورند تا فلش درایو نسبتا بزرگ. اما فارغ از این جدل های نامگذاری این محصول هنوز هم درایو ۴ ترابایتی فوق العاده کوچک است که به راحتی در جیب جا می شود.

سن دیسک درایوی را که سال گذشته معرفی کرده بود هرگز به بازار ارائه نکرد و احتمالا همین داستان برای این فلش ۴ ترابایتی نیز تکرار خواهد شد. شاید دلیل این مساله پرهزینه بود تولید چنین ابزارهای ذخیره سازی است چرا که نسخه های ۲ ترابایتی این فلش ها حدود ۱۲۰۰ دلار قیمت گذاری شده اند که از توان مالی بسیاری از کاربران خارج است.

تازه ترین ها
قانون
1405/05/12 - 14:09- هوش مصنوعي

قانون جدید چین در مورد خدمات هوش مصنوعی

اداره فضای مجازی چین، به همراه چهار نهاد دولتی، مجموعه‌ای از مقررات را در زمینه خدمات همراه هوش مصنوعی صادر کرد.

تدوین
1405/05/12 - 13:41- هوش مصنوعي

تدوین آیین‌نامه هوش مصنوعی برای عدالت دیجیتال توسط بریتانیا

کمیته قوانین دادرسی آنلاین بریتانیا در حال تدوین آیین‌نامه داوطلبانه هوش مصنوعی برای عدالت دیجیتال است.

آکادمی
1405/05/12 - 13:15- هوش مصنوعي

آکادمی ملی اطلاعات ترکیه خواستار دکترین ملی هوش مصنوعی شد

آکادمی ملی اطلاعات ترکیه از این کشور خواست تا دکترین و مدل حاکمیتی هوش مصنوعی خود را توسعه دهد.