about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

انتشار شده در تاریخ

رونمایی از اسنپ دراگون 821

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ این کمپانی مدل 821 را به نه جای 820 بلکه باهدف آپدیت سیستم‌های موجود طراحی و ساخته است. (یعنی سازندگان می‌توانند سری جدید موبایل‌های مجهز به 820 را با 821 راهی بازار کنند!)

بالا رفتن 10 درصدی پرفورمنس در مدل 821 تفاوت اصلی آن با 820 گزارش‌شده است که همچنان در بخش معماری از چهار هسته موسوم به kryo بهره می‌برد اما سرعت پردازنده را از 2.15 گیگاهرتز به 2.4 گیگاهرتز ارتقاء داده است.

از سوی دیگر گرافیک آدرنوی 530 تعریف‌شده از قبل روی 820 روی 821 هم نصب‌شده اما کمی سرعت کلاک آن بالاتر رفته است.

کوآلکوم جزییات فنی بیشتری را مطرح نکرده اما سؤال اصلی اینجاست که با بالاتر رفتن سرعت پردازش، این فاکتور چگونه به‌صورت واقعی بر عمر باتری در موبایل تأثیر می‌گذارد؟ هرچند این کمپانی مدعی بهینه شدن عمر باتری روی 821 شده است.

از سوی دیگر عدم موفقیت در تراشه 810 که منجر به داغ شدن سیستم می‌شد، باعث شد تا سریع‌تر مهاجرت از 810 به 820 صورت گیرد و هرچند اکنون این بحث فعلاً مطرح نیست، اما باید منتظر شد تا ببینیم کدام‌یک از سازندگان 821 را زودتر قبول می‌کنند؟

در حال حاضر روی گلکسی اس 7 و اس 7 اج، شائومی می 5، ال‌جی جی 5، اچ تی سی 10، سونی اکسپریا ایکس از تراشه اسنپ دراگون 820 استفاده‌شده و شاید به‌زودی این گوشی‌ها را با 821 هم ببینیم.

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/05/12 - 11:25- هوش مصنوعي

راه‌اندازی محیط نظارتی هوش مصنوعی در مراکز درمانی لندن

لندن یک محیط نظارتی هوش مصنوعی برای نوآوری‌های خدمات درمانی ملی راه‌اندازی می‌کند.

جریمه
1405/05/12 - 09:03- آسیا

جریمه حساب‌های کاربری چینی به اتهام تخلف در پخش زنده گروهی

سازمان تنظیم مقررات فضای سایبری چین بیش از ۱۸۴۰ حساب کاربری را به دلیل تخلف در پخش زنده گروهی جریمه کرد.

افشای
1405/05/12 - 08:48- جرم سایبری

افشای اطلاعات شخصی 100 هزار افسر پلیس بریتانیا در دارک وب

نام و اطلاعات شخصی 100 هزار افسر پلیس بریتانیا به دلیل نقض سایبری در دارک وب فاش شد.