about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

وب‌سایت‌هایی که در مبادلات‌شان از ارزهای رمزنگاری‌شده، نظیر بیت‌کوین استفاده می‌کنند، به‌زودی در روسیه مسدود خواهند شد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ سرگئی شوتسوف، معاون اول بانک مرکزی روسیه، در صحبت‌هایی جنجالی اعلام کرده است که این ارگان قصد دارد دسترسی به سایت‌هایی را که در مبادلات‌شان از ارزهای رمزنگاری‌شده، نظیر بیت‌کوین استفاده می‌کنند، در آینده‌ای نزدیک غیرممکن کنند. شوتسوف چنین ارزهایی را به «مشکوک بودن» متهم کرده است.

مقامات مالی کشور روسیه در ابتدا هر نوع پولی را که توسط مؤسسات رسمی غیردولتی به بازار عرضه شده بود، غیرمجاز اعلام کردند و دلیل واضحی هم برای این کار داشتند؛ آن‌ها گفتند که سودجویان می‌توانند با استفاده از چنین ارزهایی، به‌راحتی پول‌شویی کنند. مدتی بعد، مقامات روسی اعلام کردند که مشکلی با فعالیت ارزهای رمزنگاری‌شده ندارند، به شرطی که بتوانند روی گردش مالی این ارزها کنترل داشته باشند تا دسترسی به این بازار را اندکی محدود کنند.

شوستوف در اظهارات جدیدش می‌گوید:

ما نمی‌توانیم دست روی دست بگذاریم. نمی‌توانیم به سرمایه‌گذاران خرده‌فروشی‌ها امکان دسترسی مستقیم و آسان به چنین ابزار مشکوکی را بدهیم.

معاون اول بانک مرکزی روسیه در جریان برگزاری یک کنفرانس، اعلام کرد که این بانک به‌خوبی می‌داند که مردم به ارزهای رمزنگاری‌شده به علت سود بالای‌شان، علاقه زیادی دارند.

بیت‌کوین که امروزه شناخته‌شده‌ترین واحد پول مجازی به شمار می‌رود، اواسط سال ۲۰۱۰ ایجاد شد و طبق جدیدترین اخبار، هم‌اکنون در بازار با قیمت حدودی ۴٬۸۰۰ دلار معامله می‌شود. جالب است بدانید که قیمت اولیه‌ی بیت‌کوین در ابتدا کمتر از یک دلار بود.

شوستوف ادامه داد:

به عقیده‌ی ما، کسب‌وکارهایی که در معاملات‌شان از ارزهای رمزنگاری‌شده استفاده می‌کنند، ریسک بالایی را به جان می‌خرند.

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.