about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

روسیه، تلگرام را جریمه کرد

مقامات دولت روسیه پس از مخالفت تلگرام با افشای اطلاعات محرمانه برخی کاربران این برنامه گپ موبایلی، تصمیم به جریمه آن گرفته اند.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ روسیه در ژوئن گذشته از تلگرام خواسته بود تا اطلاعات محرمانه برخی کاربران خود را به کرملین تحویل دهد؛ زیرا مدعی بود برخی تروریست ها از امکانات تلگرام برای طرح ریزی حملات خود استفاده می کنند.

به دنبال مخالفت تلگرام با این درخواست، دادگاهی در شهر مسکو پایتخت روسیه، تلگرام را به پرداخت ۸۰۰ هزار روبل، معادل ۱۴ هزار دلار جریمه محکوم کرده است. دولت روسیه از تلگرام خواسته بود تا کلیدهای رمزگشایی از داده های کاربران مظنون خود را افشا کند که تلگرام از اجرای این درخواست سرباز زده بود.

پاول دوروف بنیانگذار و مالک تلگرام درخواست های دولت روسیه را غیرقانونی توصیف کرده بود و افزوده بود ایجاد امکان دسترسی مخفیانه به داده های کاربران این برنامه کار درستی نیست.

وی گفته است در برابر این حکم دادگاه تقاضای فرجام خواهی خواهد کرد و از وکلای داوطلب به این منظور کمک خواسته است.

تازه ترین ها
احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.

محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۳ سال در اروپا

یک هیئت ویژه کمیسیون اروپا محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی را برای افراد زیر ۱۳ سال توصیه کرد.

تقویت
1405/04/22 - 16:05- آسیا

تقویت هنجارهای سایبری سازمان ملل توسط تایلند

مؤسسه تحقیقات خلع سلاح سازمان ملل متحد با همکاری دولت تایلند، گام تازه‌ای برای تقویت اجرای هنجارهای سایبری سازمان ملل در سطح ملی برداشت.