about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

سازمان روسکوم نادزور از تیک‌تاک خواست محدودیت‌های اعمال‌شده بر ویدیوهای روس را لغو کند. 

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ سازمان نظارت بر ارتباطات و رسانه‌های جمعی روسیه از مدیریت شبکه اجتماعی تیک‌تاک خواست فوراً محدودیت‌های اعمال‌شده بر ویدیوی سخنرانی پوتین، رئیس‌جمهور روسیه را لغو کند و دراین‌باره توضیحاتی ارائه دهد. 

بر طبق گزارش روسکوم نادزور، مدیریت تیک‌تاک دسترسی به ترک صوتی ویدیوی مذکور را برای کاربران خارجی محدود کرده است.

رگولاتور اعلام کرده این اقدام مدیریت شبکه اجتماعی اصول انتشار آزادانه اطلاعات و دسترسی بدون مانع به آن را نقض می‌کند.

علاوه‌ براین، روسکوم نادزور با ارسال نامه‌ای به شرکت گوگل نیز خواستار توقف فوری انتشار اطلاعات سیاسی نادرست در مورد عملیات ویژه نیروهای مسلح فدراسیون روسیه در اوکراین شده است.

این سازمان گزارش داده پیام‌های تبلیغاتی به کاربران روس ویدیوهاستینگ یوتیوب به نمایش درمی‌آیند که نوعی دروغ‌پراکنی بوده و باهدف تحریف رویدادهای جاری در بین مخاطبان اینترنت روسیه و ایجاد روحیه اعتراضی منتشر می‌شوند.

منبع:

تازه ترین ها

محدودیت‌های شبانه استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای نوجوانان

بریتانیا محدودیت‌های پیش‌فرض رسانه‌های اجتماعی را برای نوجوانان در طول شب در نظر گرفته است.

حمله
1405/04/24 - 15:37- جرم سایبری

حمله سایبری به غول مواد غذایی ژاپن

حمله سایبری به شرکت نیکیری، بزرگ‌ترین تأمین‌کننده مواد غذایی منجمد در ژاپن، نگرانی‌هایی را درباره اختلال در زنجیره تأمین مواد غذایی این کشور ایجاد کرده است.

سرقت
1405/04/24 - 15:28- جرم سایبری

سرقت سوابق پزشکی بیماران در حمله سایبری به شبکه درمانی استرالیا

شبکه درمانی پارتنرد هلث که ده‌ها مطب پزشکان عمومی و کلینیک‌های تخصصی سرطان پوست را در سراسر استرالیا اداره می‌کند، از وقوع یک حمله سایبری گسترده و سرقت اطلاعات پزشکی و شخصی بیماران خبر داد.