about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

روترهای خانگی قانونمند می شوند

یکی از نگرانی‌ های همیشگی کاربران حفاظت از روترهای خانگی است، زیرا روترها اهداف جذابی برای هکرها هستند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ شرکت امنیت سایبری اف سیکیور (F-Secure)، در سال 2014 اعلام کرد که بیش از 300 هزار روتر یافته که هک شدند. این موضوع در سال های متمادی ادامه داشته است.

در این راستا دولت آلمان پیش نویس راهکارهایی برای امن تر کردن روترهای شبکه خانگی و ادارات کوچک (SOHO) ارائه کرده است. در صورتی که این استاندارد ها در تجهیزات شبکه با دقت رعایت شوند، می توانیم شبکه های کوچک ایمن تری داشته باشند.

فدرال امنیت اطلاعات آلمان طی گزارشی این استاندارد ها را منتشر کرد. البته پیاده سازی و عملیاتی شدن این قوانین نیازمند همکاری گسترده مراکز مختلف دارد. این همکاری ها باید میان سازنده های روترها و شرکت های مخابراتی صورت گیرد. نکته حائز اهمیت اینجا است که حتی در صورت تایید و تصویب این طرح اجرای آن از سوی سازندگان روترها اجباری نیست.

این سند شامل تعداد زیادی پیشنهاد بوده که با در نظر گرفتن توانایی های مختلف روترهای خانگی ارائه شده است. در ادامه به برخی از آنها اشاره شده است.

•    گذرواژگان اینترنت بی سیم باید حدالقل 20 کاراکتر یا بیشتر طول داشته باشند.

•    گذرواژگان اینترنت بی سیم نباید شامل اطلاعاتی از خود روتر از جمله نام سازنده، مدل یا آدرس مک آن باشد.

•    گذرواژگان مرتبط با صفحه تنظیمات روتر باید حداقل شامل 8 کاراکتر و شامل دو مورد از حروف بزرگ، حروف کوچک، کاراکترهای خاص و یا اعداد باشند.

•    تنها سرویس های DNS ،HTTP ،HTTPS ،DHCP ،DHCP v6 و ICMPv6 باید روی رابط های وای فای و شبکه LAN در دسترس باشند.

•    پنل کاربری ادمین روتر باید نسخه فرم ویر را نشان دهد.

•    …

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.