about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

درنتیجه‌ی استفاده‌ی سربازان روسی از تلفن‌های همراه در میدان جنگ که از شبکه مخابراتی اوکراین استفاده می‌کند، اوکراین توانسته تماس‌های سربازان روسی را ردیابی کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دیمیتری میخایلوویچ آلپروویچ، بنیان‌گذار، سرمایه‌گذار و مدیر سابق صنعت امنیت کامپیوتر اهل روسیه می‌گوید:

هنوز سربازان زیادی هستند که تلفن‌های همراه خود را به خط مقدم می‌آورند و می‌خواهند با خانواده‌هایشان صحبت کنند و درنتیجه، هنگام عبور از نزدیکی یک ارائه‌دهنده مخابراتی اوکراینی، ردیابی خواهند شد یا از طریق هوایی رهگیری خواهند شد. البته این موضوع مشکل چندانی برای سرویس‌های امنیتی اوکراین ایجاد نخواهد کرد.

این منبع در ادامه می‌گوید:

امنیت، همیشه هم در ارتش و هم در بین مقامات دفاعی یک عامل آشفتگی بوده است. به‌عنوان‌مثال، در سال 2013 آن‌ها تلاش کردند تا تمام کارکنان وزارت دفاع را وادار کنند تا آیفون‌های خود را با گوشی‌های هوشمند یوتوی ساخت روسیه جایگزین کنند؛ اما همه به استفاده از آیفون به‌عنوان موبایل دوم ادامه دادند زیرا بسیار بهتر بود. ما فقط برای زمانی که از سرکار برمی‌گشتیم، آیفون را در محفظه دستکش ماشین نگهداری می‌کردیم. درنهایت، وزارت خانه از این تصمیم منصرف شد و دیگر اهمیتی به آن نداد. اگر مقامات ارشد امنیت را خیلی جدی نگیرند، چگونه می‌توان انتظار نظم و انضباط را از اعضای عادی ارتش داشت؟

این یک مشکل جدید برای روسیه نیست و این مشکل تنها مختص به این کشور نیز نمی‌باشد.

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.