about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

رمزارز تلگرام تا دو ماه دیگر عرضه می‌شود

پس از کش و قوس های فراوان سرانجام زمان ارائه رمزارز تلگرام با عنوان «گرم» تا حدودی مشخص شده است.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ آخرین بار که خبرهای مربوط به رمزارز گرم (Gram) در رسانه ها منتشر شد، گمانه زنی هایی در مورد لغو این پروژه به گوش می رسید اما بر اساس گزارش نیویورک تایمز کمپانی تلگرام نخستین دور از رمزارز خود را طی دو ماه آینده عرضه خواهد کرد.

تلگرام حدود ۳۶۵ میلیون کاربرد دارد

دلیل این شتاب به ضرب الاجلی برمی گردد که بر اساس آن اگر تلگرام تا ۹ آبان موفق به عرضه رمزارز نشود، ۱.۷ میلیارد دلاری که از طریق عرضه اولیه (ICO) از سرمایه گذاران دریافت کرده را باید تمام و کمال به آنها برگرداند. خبر مربوط به این ضرب الاجل ابتدا به صورت شایعه منتشر شد اما تایمز صحت آن را تایید کرده است.

به گفته سه منبع آگاه رمزارز گرم در کیف پول دیجیتالی به همین نام ذخیره خواهد شد و تلگرام قصد دارد آن را در اختیار  نزدیک به ۳۶۵ میلیون کاربرش در سراسر دنیا قرار دهد.

لیبرای فیسبوک یکی از سرویس های مشابه گرم است که علی رغم اعتبار و گستردگی فیسبوک، نمایندگان کنگره آمریکا به آن روی خوش نشان نداده اند و این در حالی است که ماهیت تلگرام پیچیدگی ماجرا را بیشتر می کند. این اپلیکیشن به کاربران اجازه ارسال پیام های رمزنگاری شده را می دهد که دولت ها چندان دل خوشی از آن ندارند. کمپانی پاول دورف اطلاعات چندانی را در مورد گرم ارائه نکرده اما ظاهرا از پروتکل چندمنظوره مبتنی بر فناوری بلاکچین بهره برده و کارکردی شبیه بیت کوین خواهد داشت.

در این صورت امکان رهگیری تراکنش ها برای مراجع قانونی بسیار دشوار خواهد بود و به همین خاطر هنوز مشخص نیست دولت ها چگونه با این رمزارز برخورد خواهند کرد، هرچند با توجه به فیلتر بودن این سرویس در کشورمان، احتمالا خرید و فروش آن در ایران به رسمیت شناخته نخواهد شد.

تازه ترین ها
تحریم
1405/05/19 - 20:24- اقیانوسیه

تحریم هکرها و نهادهای تبلیغاتی روسیه توسط نیوزیلند

نیوزیلند در ادامه فشارهای خود علیه مسکو، تحریم‌های جدیدی را علیه ۳۳ فرد و نهاد روس اعمال کرد.

حمله
1405/05/19 - 20:17- جنگ سایبری

حمله هکرهای نظامی روسیه به کارکنان فناوری اطلاعات اوکراین

پژوهشگران امنیت سایبری اعلام کردند هکرهای مرتبط با اطلاعات نظامی روسیه با جعل هویت استخدام‌کنندگان شرکت‌های فناوری، کارکنان حوزه فناوری اطلاعات اوکراین را فریب داده و آنها را به نصب نرم‌افزارهای مخرب روی رایانه‌هایشان ترغیب می‌کنند.

ارائه
1405/05/19 - 20:10- آمریکا

ارائه طرح ۳۰۰ میلیون دلاری برای امنیت سایبری سامانه‌های آب آمریکا

دو سناتور دموکرات آمریکا روز دوشنبه طرحی را ارائه کردند که بر اساس آن سالانه ۳۰۰ میلیون دلار برای ارتقای امنیت سایبری سامانه‌های آب و فاضلاب این کشور اختصاص خواهد یافت.