about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

رقابت استعدادیابی امنیت سایبری در انگلیس

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ هفته گذشته در یک رقابت امنیت سایبری، 24 نماینده از شرکت‌های انگلیسی با استفاده از مهارت‌های امنیت سایبری و کد نویسی خود، تلاش کردند تا مدیرعامل یک شرکت انرژی فرضی را نجات دهند. این شرکت فرضی دچار باج افزار مجرمان اینترنتی شده بود. در این رقابت شرکت‌کنندگان برای تعقیب مجرم از هدست های واقعیت مجازی استفاده کردند.
یکی از شایع‌ترین ضعف‌های سایبری، تهدید حملات خودی است. شرکت‌کنندگان موظف بودند با کنار هم قرار دادن قطعات پازل به تصویری واضح از اینکه چه کسی پشت این تهاجم قرار دارد، برسند. استفاده از iPads برای اسکن و تهیه تصویر سه‌بعدی از محیط و کشف سرنخ‌ها، از جمله این پازل‌ها بودند.
توانمندی‌های شرکت‌کنندگان همچنین در زمینه سیستم‌های در معرض خطر و تجزیه و تحلیل شبکه پزشکی قانونی نیز مورد آزمایش قرار گرفت. در این سناریو نامزدها باید نقش محققانی را بازی می‌کردند که با استفاده از آخرین ابزارهای مورد استفاده متخصصان امنیت سایبری، به تجزیه و تحلیل شبکه شرکت فرضی می‌پرداختند که مدیر آن یک ایمیل حاوی باج افزار دریافت کرده بود. مجرمان در این سناریو برای راه‌اندازی امن محصول جدید، بدون ضربه وارد کردن به اعتبار شرکت، تقاضای 1 میلیون بیت‌کوین کردند.
این رویداد با حمایت شبکه ملی انگلیس و در مقر اصلی این سازمان برگزار شد که آخرین دور از رقابت‌های چالش امنیت سایبری این کشور در سال جاری است. هدف از این رقابت‌ها استعدادیابی و معرفی آن‌ها به بخش خصوصی و صنایع انگلیس است. برندگان این رقابت‌ها در دوره‌های آموزشی حرفه‌ای در ماه نوامبر شرکت خواهند کرد.
تیم ارزیابان رقابت را اعضای شبکه ملی و طیف وسیعی از متخصصان سازمان‌های امنیت سایبری تشکیل می‌داد تا معیارهای سنجش، مورد توافق صنایع سایبری نیز باشد.
استفانی دامان، مدیرعامل رقابت‌های چالش امنیت سایبری انگلیس، درباره این رقابت‌ها گفت: «طیف وسیعی از مهارت‌های صنعت سایبری در این رقابت‌ها مورد نیاز است و هدف مسابقات آزمودن سطح مهارت‌های مورد نیاز سازمان‌ها در شرکت‌کنندگان است. حمایت‌کنندگان این رقابت‌ها سازمان‌هایی هستند که به دنبال استخدام برجسته‌ترین افراد هستند.»
شایان ذکر است که برنده نهایی این رقابت جوان‌ترین شرکت‌کننده بود که نشان از کاهش میانگین سنی متخصصان امنیت سایبری دارد. همکاری دولت و بخش خصوصی نیز در مفیدترین شکل ممکن ظاهر شده و متخصصانی با مهارت‌های مورد نیاز صنعت انتخاب می‌شوند.

 

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.