about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

رفع حفره امنیتی خطرناک در ویندوز

یک حفره امنیتی با شناسه MS14-068در سیستم تصدیق کربروس (Kerberos Authentication System) این اجازه را به کاربران غیرمجاز می‌داد تا سطح دسترسی خود را به ادمین دامنه برسانند.

کربروس که یک پروتکل اعتبارسنجی در شبکه است و برای انجام اعتبارسنجی‌های بنیادین در برنامه‌های کاربر- ادمین تعبیه شده، به صورت پیش‌فرض در ویندوز به کار می‌رود.

این‌که یک بدافزار بتواند رایانه کاربری را به یک وسیله برای هکرها جهت نفوذ به رایانه‌ی ادمین تبدیل کند، کابوس بسیاری از مدیران شبکه‌هاست. کریس گوتل از مجموعه مدیریت آی‌تی شاولیک می‌گوید: "این نقص هکرها را قادر می‌سازد تا هر حساب دامینی را جعل کرده، خودشان را به عضویت گروه‌ها در بیاورند، برنامه‌ها را نصب نموده و برنامه‌ها را ببینند، تغییر دهند یا پاک کنند و هر حساب جدیدی را که می‌خواهند، بسازند."

مایکروسافت گفته است که مولفه این نقص امنیتی در تمامی ویندوزها از ویستا گرفته تا 8.1 و ویندوزهای سرور از 2003 تا 2012 وجود داشته و فایل ترمیمی برای تمامی آن‌ها ارائه شده است.

علی‌رغم اینکه سیستم‌های مشتریانی که عضو هیچ شبکه‌ای نیستند، بالطبع نمی‌توانند برای چنین حمله‌هایی مورد سوءاستفاده قرار گیرند، مایکروسافت به تمامی کاربرانش توصیه کرده که فایل‌های ترمیمی را نصب یا ویندوز خود را به‌روز کنند.

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/05/20 - 08:50- هوش مصنوعي

راه‌اندازی برنامه ملی هوش مصنوعی توسط نخست وزیر رژیم صهیونیستی

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، برنامه ملی هوش مصنوعی را راه‌اندازی و ادعا کرد که اسرائیل به یک قدرت جهانی تبدیل خواهد شد.

فروش
1405/05/20 - 08:33- جرم سایبری

فروش ۹.۲ میلیون رکورد قدیمی اسرائیلی در نقض امنیتی جدید

وبگاه تخصصی «Ransomnews» اعلام کرد که 9.2 میلیون رکورد اسرائیلی که به عنوان یک نقض امنیتی جدید فروخته شده‌اند، ۲۰ سال قدمت دارند.

تحریم
1405/05/19 - 20:24- اقیانوسیه

تحریم هکرها و نهادهای تبلیغاتی روسیه توسط نیوزیلند

نیوزیلند در ادامه فشارهای خود علیه مسکو، تحریم‌های جدیدی را علیه ۳۳ فرد و نهاد روس اعمال کرد.