about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

در طی گزارش جدیدی از شرکت امنیتی رجیستر مشخص شده است که نرم‌افزار iTunes در سیستم ‌عامل‌های OS X و ویندوز و هم‌چنین واژه‌ پرداز ویژه‌ اپل به نام Pages، دارای آسیب‌پذیری‌هایی می‌باشد که اپل آن‌ها را برطرف کرده است.

در طی گزارش جدیدی از شرکت امنیتی رجیستر مشخص شده است که نرم‌افزار iTunes در سیستم ‌عامل‌های OS X و ویندوز و هم‌چنین واژه‌ پرداز ویژه‌ اپل به نام Pages، دارای آسیب‌پذیری‌هایی می‌باشد که اپل آن‌ها را برطرف کرده است.

آسیب‌ پذیری نرم‌افزار واژه‌ پرداز Pages در سامانه‌عامل OS X به مهاجم امکان می‌داد تا از طریق فایل‌های مخرب ورد مایکروسافت به اجرای کد در رایانه‌ قربانی بپردازد، اما در نسخه‌ جدید این مشکل برطرف گردیده است.

آسیب‌پذیری iTunes نیز در سیستم عامل ویندوز، امکان اجرای کد از راه دور را برای مهاجم فراهم می‌کرد که در نسخه‌ جدید اصلاح شده است.

نسخه‌ی 11.1.4 از نرم‌افزار iTunes هم‌چنین حفره‌های امنیتی دیگر این نرم‌افزار از جمله ارتباط با مرورگر سافاری و  آسیب‌پذیری مشاهده‌ی فهرست نرم‌افزار‌های wish list را نیز رفع کرده ‌است.

اپل به تمام کاربرانی که از نرم‌افزار iTunes در سیستم عامل ویندوز XP و هم‌چنین نسخه‌ی 10.6.8 از سیستم عامل OS X استفاده می‌کنند، توصیه کرد تا در اسرع وقت نسخه  جدید‌تر این نرم‌افزار را جایگزین نسخه‌های قبلی کنند./
 

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.