about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

بر اساس اعلام مرکز رصد و ترویج اقتصاد دیجیتال میزان رضایت مشتریان از اپلیکیشن‌های حوزه سلامت، ۷۴ درصد برآورد شده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، علیرضا هاشم پور سرپرست تیم داده‌های مرکز رصد و ترویج اقتصاد دیجیتال در مراسم رونمایی از گزارش اقتصاد دیجیتال در حوزه سلامت با اشاره به مراحل تهیه این گزارش، گفت: با توجه به نیاز سنجی‌ها و پتانسیل‌های موجود در حوزه سلامت دیجیتال اقدام به تهیه این گزارش کردیم.

وی گفت: برای تهیه این گزارش ۶ تا ۷ گزارش بین المللی در این حوزه را مورد بررسی قرار دادیم و توانستیم نسخه نهایی این گزارش را تهیه کنیم.

وی با اشاره به بخشی از این گزارش که به رضایت مشتریان در استفاده از اپلیکیشن‌های حوزه سلامت ارتباط دارد، گفت: بر اساس بررسی‌های انجام شده میزان رضایت مشتریان از این اپلیکیشن‌ها حدود ۷۴ درصد است و این میزان برای کشورهای دارای بازار سلامت دیجیتال مانند آمریکا و انگلستان ۸۴ درصد ثبت شده که این عدد نشان می‌دهد جای کار بیشتری در این حوزه داریم.

سرپرست تیم داده‌های این مرکز با تاکید بر ضرورت توسعه سلامت دیجیتال بر اساس پیشران‌های موجود در کشور، افزود: کاهش هزینه‌های درمان یکی از این پیشران‌ها است چرا که مطالعات نشان داد که توسعه سلامت دیجیتال موجب کاهش ۳۳ درصدی هزینه‌های سلامت خواهد شد.

وی خاطر نشان کرد: طبق مطالعه‌ای که انجام شد تا سال ۲۰۲۷، حدود ۵۵ درصد از جمعیت کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا به نوعی دیابت مبتلا می‌شوند و این رقم قابل توجه ایجاب می‌کند که به سمت کنترل بیماری‌ها برویم.

در ادامه محمد موسی زاده موسوی مدیر عامل صندوق توسعه اقتصاد دیجیتال سلامت دیجیتال را یکی از حوزه‌های اولویت‌دار صندوق توسعه اقتصاد دیجیتال دانست و گفت: این حوزه دارای کشش بازار و ماهیت راهبردی است.

وی ادامه داد: در حوزه اقتصاد دیجیتال مبتنی بر سلامت، حوزه توزیع و دسترس پذیر بودن خدمات از مهمترین موضوعات است که باید به آن توجه شود.

مدیر عامل صندوق توسعه اقتصاد دیجیتال ادامه داد: بر این اساس سرمایه گذاران تمایل به سرمایه گذاری در آن دارند زیرا درآمد ثابتی دارد.

موسی زاده موسوی با بیان اینکه اکثر مردم تلفن همراه هوشمند دارد که این می‌تواند مشوقی برای توسعه زیر ساخت‌های سلامت دیجیتال باشد، اضافه کرد: در حال حاضر شاهد افزایش سالمندی در ایران و دنیا هستیم و استفاده از ابزارهای هوشمند برای پایش سالمندان ضروری به نظر می‌رسد.

موسوی با اشاره به حمایت‌های این صندوق از شرکت‌ها و استارت‌آپ‌ها افزود: اعطای ضمانت نامه، تسهیلات و مشارکت در سرمایه گذاری از جمله حمایت‌های ما به شمار می‌رود.

منبع:

تازه ترین ها
نامیبیا
1405/04/21 - 18:04- آفریقا

نامیبیا اولین آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی را تدوین کرد

یونسکو و نامیبیا یک آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی برای استانداردهای اخلاقی تدوین کردند.

گسترش
1405/04/21 - 17:38- هوش مصنوعي

گسترش امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی

مایکروسافت امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی را گسترش می‌دهد.

همکاری
1405/04/21 - 17:09- هوش مصنوعي

همکاری مراکش و فرانسه در زمینه حاکمیت هوش مصنوعی

مراکش از طریق همکاری با فرانسه در ژنو از حاکمیت هوش مصنوعی انسان‌محور حمایت خواهد کرد.