about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

رضایت مشروط وزیر به فیلتر شدن تلگرام

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ محمد واعظی در حاشیه مراسم رونمایی از موتور جستجوی ملی در مورد تصمیم کارگروه فیلترینگ برای بررسی طرح مسدود کردن شبکه اجتماعی تلگرام گفت: «ممکن است دلیل این کار گروه برای بررسی فیلترینگ تلگرام مسدود نشدن کانال‌های غیراخلاقی و مستهجن این شبکه باشد. چنانچه این مشکل برطرف نشود خود ما نیز به عنوان دولت راضی نیستیم تلگرام در دسترس کاربران باشد.»
وزیر ارتباطات در مورد سفر خود به عراق برای بررسی وضعیت شبکه ارتباطی در ایام اربعین حسینی گفت: «به همراه اعضای کمیته تسهیلات ارتباطی اربعین به عراق سفر داشتیم که در این راستا سند توافق همکاری میان ایران و عراق در راستای کیفیت ارتباطات دو کشور به امضا رسید.»
وزیر ارتباطات در مورد راه اندازی موتور جستجوی پارسی جو با اشاره به ۱۵ خدمتی که این سرویس در مرحله تجاری سازی می‌دهد، گفت: «یکی از الزامات شبکه ملی اطلاعات راه اندازی موتور جستجوی بومی است که در این زمینه موتورهای جستجوی بومی مورد حمایت قرار می‌گیرند.»
وی تأکید کرد: «نباید با رونمایی از پروژه‌های بومی ماند موتور جستجو، نگرانی در بین مردم ایجاد کنیم که شبکه‌های خارجی بسته می‌شوند بلکه می‌گوییم اینها مکمل یکدیگر هستند و موتور جستجو می‌تواند خدمات داخل کشور را با سرعت بیشتری در دسترس مردم قرار دهد.»

 

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.