about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

رشد رایانش ابری؛ رشد بدافزارها

شاید زمان زیادی از پیدایش فناوری رایانش ابری نگذشته، اما رشد و گسترش این فناوری، بسیار سریع بوده است. این فناوری، خدمات زیادی از قبیل کاهش نیاز به فضای ذخیره‌سازی، مدیریت متمرکز داده‌های یک سازمان، در دست بودن اطلاعات در هر زمان و مکان، افزایش سرعت پردازش داده‌ها و ... را ارائه کرده است. اما شاید بد نباشد تا نگاهی هم به اخبار روز دنیا در مورد هک شدن سرورهای خدمات ابری و سرقت اطلاعات مالی، شخصی و ... کاربران در مقیاسی بسیار وسیع‌تر از گذشته، سوءاستفاده شرکت‌های طرف ثالث از اطلاعات خصوصی کاربران در فضای ابری و ... بیندازید.
به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ شرکت نت‌اسکوپ (Netskope)، به ‌تازگی گزارشی در مورد انتشار سریع‌تر باج افزارها در فضای ابری نسبت به کامپیوترهای شخصی منتشر کرده و در گزارش خود نمونه‌های بسیاری از حملات باج افزارها به صدها شرکت مختلف در فضای ابری را آورده است. در گزارش موردنظر آمده است:
"زمانی که هکر فایل‌های رایانه شخصی قربانی را آلوده می‌کند، نسخه کپی آن فایل‌ها که در حافظه‌های فضای ابری ذخیره شده‌اند را نیز به راحتی آلوده می‌کند. به‌این‌ترتیب، زمانی که کاربران دیگر، حساب کاربری خود را در همان محیط ابری باز می‌کنند، فایل‌های آنها نیز آلوده می‌شود و به‌این‌ترتیب، هکرها با یک حمله، کاربران زیادی را هدف قرار می‌دهند."
در گزارش نت‌اسکوپ آمده، شرکت‌های تجاری در سراسر دنیا، از 971 نرم‌افزار ابری استفاده می‌کنند که تأیید نشده و به‌احتمال فراوان حاوی بدافزار هستند.
درباره نت‌اسکوپ
نت‌اسکوپ، یک شرکت نرم‌افزار آمریکایی است که در سال 2012 تأسیس شد. نت‌اسکوپ در زمینه امنیت نرم‌افزارهای رایانش ابری فعالیت می‌کند.

تازه ترین ها
هشدار
1405/04/25 - 11:14- بین الملل

هشدار استرالیا و کشورهای غربی درمورد تشدید فعالیت هکرهای روسی

اداره سیگنال‌های استرالیا و شرکای امنیتی جهانی درخصوص افزایش فعالیت هکرهای روسی هشدار دادند.

قطر
1405/04/25 - 10:57- آسیا

قطر فاتح جایزه WSIS 2026 در حوزه امنیت سایبری

آژانس ملی امنیت سایبری قطر جایزه اجلاس جهانی جامعه اطلاعاتی ۲۰۲۶ را دریافت کرد.

گسترش
1405/04/25 - 10:51- آسیا

گسترش امنیت سایبری در کشورهای عربی با مشارکت Rapid7

شرکت‌های «Rapid7» با «Mindware» با هدف گسترش امنیت سایبری در کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس با یکدیگر مشارکت کردند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.