about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

رشد بحران بی‌اعتمادی به فیس‌بوک

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ در حال حاضر بیش از یک‌میلیون کاربر، ماهانه برای اتصال به فیس‌بوک از نرم‌افزارهای ناشناس مانند تور استفاده می‌کنند.
 با رمزگشایی تلفن همراه شرکت اپل، شرکت‌های فناوری اطلاعات یکی پس از دیگری به فکر ارتقای امنیت اطلاعات خود برآمده‌اند. فیس‌بوک در این میان از قافله جا نماند و در همان ماه‌های اولیه تنش میان اپل و اف.بی.آی اقدام به راه‌اندازی سامانه دومرحله‌ای امنیتی در وبگاه خود کرد. اقدامی که عملاً موج بی‌اعتمادی کاربران را به این شبکه اجتماعی، کم نکرده است.
سال 2014 فیس‌بوک اعلام کرد که نسخه‌ای از شبکه اجتماعی خود را ارائه کرده است که می‌توان از طریق شبکه تور به آن متصل شد. باگذشت زمان مشخص شد که این وب‌گاه در اتصال کاربران شبکه تور به شبکه اجتماعی خود دچار مشکل شده است.
 الک مافت (Alec Muffett)، از مهندسان شرکت فیس‌بوک، در ماه ژوئن سال گذشته با انتشار گزارشی عنوان کرد که بیش از 500 هزار نفر از کاربران فیس‌بوک در یک بازه 30 روزه از طریق شبکه تور از این وب‌گاه استفاده می‌کنند که این آمار امسال به 1 میلیون نفر افزایش‌یافته است. این امر نشان از رشد علاقه کاربران به ناشناس ماندن در شبکه اجتماعی فیس‌بوک دارد.
شرکت فیس‌بوک در جریان مجادله شرکت اپل و اف.بی.آی، از این شرکت حمایت و هم‌زمان اقدام به ارتقای سیستم امنیتی نرم‌افزارهای خود کرد. در این راستا فیس‌بوک با راه‌اندازی سامانه شناسایی هویت دومرحله‌ای در شبکه اجتماعی خود و همچنین رمزنگاری پایان به پایان (end-to-end) در نرم‌افزار واتس اپ، تلاش کرد که به کاربران خود در زمینه امنیت اطلاعات شخصی و حفظ حریم خصوصی، اطمینان خاطر دهد.
اما باگذشت زمان مشخص‌شده است که کاربران بیشتری در این شبکه اجتماعی در تلاش هستند تا هویت خود را پنهان نگه‌دارند. این موضوع از دو جهت حائز اهمیت است. اول اینکه کاربران فیس‌بوک اعتماد کمتری نسبت به گذشته به این شبکه اجتماعی دارند. دوم اینکه ناشناس بودن هویت افراد، احتمال نفوذ و استفاده از این شبکه اجتماعی را برای انجام فعالیت‌های تروریستی افزایش می‌دهد.

 

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.