about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

پس از اینکه یک گروه هکری ادعا کرد اسناد برنامه ریزی استراتژیک و تحقیقاتی متعددی را از این ائتلاف به سرقت برده است، ناتو گفت که به طور فعال به حوادثی خواهد پرداخت که بر وب سایت های طبقه بندی نشده اش تأثیر می گذارد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، نفوذهای سایبری آشکار، سوالاتی را در مورد توانایی ناتو برای محافظت از شبکه های ارتباطی که در آن اتحاد بینش های طبقه بندی نشده اما غیرعمومی در مورد فناوری های نوظهور و تهدیدات امنیتی به اشتراک می گذارد، ایجاد می کند.

مجموعه اسناد ادعایی ناتو که در هفته گذشته به صورت آنلاین منتشر شد، موضوعاتی مانند سلاح های مافوق صوت، تهدیدات هواپیماهای بدون سرنشین و روش های آزمایش زباله های رادیواکتیو را پوشش می دهد.

یک مقام ناتو روز سه شنبه در بیانیه ای به سی ان ان گفت:

ناتو با تهدیدات سایبری مداوم مواجه است و امنیت سایبری را جدی می گیرد. کارشناسان سایبری ناتو فعالانه به حوادثی می پردازند که بر برخی از وب سایت های طبقه بندی نشده ناتو تأثیر می گذارد. تدابیر امنیتی سایبری بیشتری در نظر گرفته شده است. این حادثه، هیچ تأثیری بر مأموریت‌ها، عملیات و استقرار نظامی ناتو نداشته است.

یک "هکتیویست" یا گروه هکری با انگیزه سیاسی، معروف به سیجدسک (SiegedSec)، اسناد را در پلتفرم رسانه اجتماعی تلگرام فاش کرده و ادعا نمود که این دومین بار در سه ماه گذشته است که وب سایت های طبقه بندی نشده ناتو را هک می کنند.

هکرها در این هفته گفتند که به پورتال آنلاین «درس‌های آموخته‌شده» از جمله مواردی که ناتو بینش‌های استراتژیک خود را با مقامات نظامی این ائتلاف به اشتراک می‌گذارد، حمله کرده‌اند.

دیلی دات، یک سایت خبری آنلاین، برای اولین بار از تحقیقات ناتو در مورد حادثه هک گزارش داد.

گروه سیجدسک به دلیل هک های زیاد در 18 ماه گذشته در وب سایت های ایالتی و محلی ایالات متحده شناخته شده است و آنها گاهی اوقات این وبسایتها را برای محدودیت در سقط جنین یا مراقبت های تأیید جنسیت هدف قرار داده اند.

دقیقاً مشخص نیست که چرا هکرها ناتو را هدف قرار داده اند، اما چنین گروه‌های هکری گاهی اوقات فقط به این دلیل که توانایی یک کار را دارد، به شبکه‌های رایانه‌ای نفوذ می‌کنند.

گروه سیجدسک با خوشحالی از انتشار اسناد در تلگرام خبر داد.

این حادثه یادآور تهدیدهای دیجیتالی خارجی و داخلی است که دولت های غربی در بحبوحه جنگ روسیه علیه اوکراین به دنبال اشتراک گذاری اطلاعات هستند.

یک گارد ملی هوایی ماساچوست در ماه آوریل به اتهام انتشار اسناد محرمانه متعدد مربوط به آن جنگ و سایر تهدیدات امنیت ملی ایالات متحده، که نگرانی متحدان ایالات متحده را در مورد امنیت اطلاعات مشترک برانگیخت، در ماه آوریل دستگیر شده بود.

منبع:

تازه ترین ها
قاچاق
1405/04/02 - 19:22- آسیا

قاچاق سیستم‌های استارلینک به ایران توسط رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سیستم‌های استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

سوءاستفاده
1405/04/02 - 18:59- آسیب پذیری

سوءاستفاده از جام جهانی توسط مجرمان سایبری

مجرمان سایبری با استفاده از طرح‌های فیشینگ از هیاهوی جام جهانی سوءاستفاده می‌کنند.

ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.