رزمایش جنگ سایبری آمریکا در انگلیس + جزئیات
سناریوی این رزمایش جنگ سایبری به این صورت بود که ابتدا یک زلزلهی بزرگ جنوب کالیفرنیا را میلرزاند و سپس حملات سایبری هماهنگی صورت میگرفت. این حملات شامل حملات مخرب به لولههای نفت و گاز، نفوذ در بندرهای تجاری، حمله به شبکههای پنتاگون، اختلال در دسترسی به بانکها و حمله به سامانههای بازارها میشد.
کوین ای لاندی (Kevin E.Lunday)، مدیر رزمایشها و آموزش فرماندهی سایبر آمریکا، گفت: «نتیجهی این رزمایش آمادگی عملیاتی گروهها بود. گروههای شرکتکننده عملکرد متفاوتی داشتند؛ برخی از آنها بسیار باتجربه بودند درحالیکه برخی دیگر نه. سؤال اصلی این نبود که آیا واقعاً چنین حملاتی رخ میدهد، بلکه سؤال اصلی این بود که چه موقع این حملات واقع خواهد شد؟»
همچنین وی افزود حملاتی که گروهها با آن مواجه بودند همه از یک نوع نبودند و کشورهای دیگر با پیشرفتهترین سلاحهای سایبری آنها را انجام میدهند. یکی دیگر از گروهها که نیروی رقیب نامیده میشد حملات را هدایت میکرد و اعضای این گروه روش خود را با توجه به عملکرد گروهای دفاعکننده تنظیم میکردند. این رزمایش از اتاقی به نام " سلول سفید " کنترل میشد.
در هفتهی آخر این رزمایش، مقامات نظامی آمریکا به گروهها اجازه دادند تا روشهای دفاعی خود را اجرا کنند.
البته لاندی به این نکته اشاره نکرد که این روشهای دفاعی شامل چه چیزهایی میشدند و فقط اشاره کرد که گروهها مکلف به اجرای دستورهای خاصی میشدند. وی گفت:" اینکه در چه زمانی و چگونه باید عملیات دفاع سایبری انجام داد، تصمیمی است که کاخ سفید و وزیر دفاع میگیرند."
شایانذکر است که بخش نظامی آمریکا در مورد ظرفیت آفندی سایبر خود بسیار سری عمل میکند. به همین دلیل هنگامیکه برخی گروههای آمریکایی در رزمایش شروع به دفاع در برابر حملات کردند، شرکتهای خصوصی که در رزمایش شرکت کرده بودند، رزمایش را بهطورکلی ترک کردند.