about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

قاضی ایالات متحده شکایت کمیته ملی جمهوری خواهان علیه گوگل را رد کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، یک قاضی آمریکایی ،شکایتی علیه گوگل که اواخر سال گذشته توسط کمیته ملی جمهوری خواهان(RNC) به اتهام ارسال ایمیل های آن به پوشه های هرزنامه (spam) کاربران مطرح شده بود را رد کرد.

در جلسه ای که روز 24 آگوست تشکیل شد، قاضی دادگاه منطقه ای ایالات متحده، دانیل کالابرتا گفت که کمیته سیاسی به اندازه کافی قانع نشده است که گوگل در فیلتر کردن پیام های کمیته ملی جمهوری خواهان در پوشه های هرزنامه کاربران سرویس جیمیل خود، غیرقانونی عمل کرده است.

کمیته ملی جمهوری خواهان(RNC) در اکتبر سال گذشته دادخواستی را علیه گوگل تنظیم کرد و مدعی شد گوگل میلیون‌ها ایمیل انبوه این کمیته به حامیان مالی احتمالی را در زمان جمع آوری کمک مالی انتخاباتی و جذب هواداران، به پوشه‌های هرزنامه انداخته است.

این دادخواست در دادگاه منطقه ای آمریکا در کالیفرنیا تنظیم شده است. گوگل این ادعاها را رد کرد و وکلای گوگل این اتهامات را تئوری دور از ذهن و توطئه ای تاریک خواندند.

فیلترهای هرزنامه در سرویس های جیمیل معمولاً پیام های ناخواسته هرزنامه (spam) را پاک کرده و آنها را به یک پوشه جداگانه هدایت میکنند.

جمهوری خواهان از مدتها پیش شرکت های بزرگ فناوری را به تبعیض علیه دیدگاه های محافظه کارانه و سرکوب آزادی بیان متهم کرده اند؛ ادعایی که این شرکتها به شدت آن را تکذیب میکنند.

 

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.

لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.

الزام
1405/05/11 - 14:00- سایرفناوری ها

الزام تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند به ادغام سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی در هند

از سال ۲۰۲۵، هند از تمام گوشی‌های هوشمند خود خواسته تا از سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی خود موسوم به «NavIC» پشتیبانی کنند.