about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

ردیابی سربازان بدون موقعیت‌یاب جغرافیایی

پژوهشگران آمریکایی ابزاری را توسعه داده‌اند که امکان مسیریابی در محیط‌های داخلی را فراهم می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ با وجود این که بسیاری از سربازان به ابزارهای پیشرفته‌ای برای ردیابی و ناوبری مجهز هستند؛ این دستگاه‌ها در مناطقی که از موقعیت‌یاب جغرافیایی (GPS) پشتیبانی نمی‌شود، کارایی ندارند. به همین منظور دانشمندان آمریکایی یک کیت جنگ‌افزار الکترونیک را برای سربازان پیاده توسعه داده‌اند.

شرکت «TRX Systems» آمریکا ابزاری به نام «واحد ردیابی نئون» (NEON Tracking Unit) توسعه داده است که به دستگاه‌های اندرویدی متصل شده و در زمان واقعی موقعیت سربازان را نشان می‌دهد. این ابزار یک فناوری مکان‌یابی بدون وابستگی به موقعیت‌یاب جغرافیایی است که توانایی نقشه‌برداری 3 بعدی از محیط و ردیابی جنگجویان را در محیط‌های داخلی، زیر زمین و محل‌هایی که توسط موقعیت‌یاب جغرافیایی پشتیبانی نمی‌شوند، فراهم می‌کند.

دفتر فناوری‌های حیاتی و قابلیت‌های سریع نیروی زمینی آمریکا (RCCTO) به‌منظور توسعه نمونه اولیه ابزار نئون با TRX قرارداد همکاری امضا کرده است. این شرکت، تنها یکی از 11 طرف قرارداد وزارت حمل‌ونقل آمریکا به منظور توسعه فناوری‌های مستقل از موقعیت جغرافیایی است.

نئون در زمانی که سیگنال‌ها مختل شده یا جعل می‌شوند، هشداری را صادر کرده و اقدام به تخمین زدن موقعیت فعلی کاربر می‌کند تا بتوانند همچنان به فعالیت خود ادامه بدهند.

پژوهشگران همچنین یک برنامه اندرویدی به نام «Neon Personnel Tracker» را توسعه داده‌اند که با خدمات موقعیت‌یابی نئون (NEON Location Service) یکپارچه شده است. این سیستم بر پایه الگوریتم نقشه‌برداری حسگرهای پیشرفته عمل می‌کند. این الگوریتم‌ها داده‌های اینرسی را دریافت کرده، با استفاده از سیگنال‌های وای فای، نقشه 3 بعدی قابل اعتمادی را به وجود می‌آورند. همچنین به کارگیری ابزارهای دیگری مانند پرتوهای بلوتوث نیز می‌تواند دقت عملکرد دستگاه را افزایش بدهد.

نئون در مارس 2020 با موفقیت آزمایش شد؛ اما زمان نهایی تجاری‌سازی آن مشخص نیست.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.