about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

روز گذشته چاپ و توزیع بسیاری از روزنامه‌های پرمخاطب آمریکا به‌علت حمله سایبری، دچار اختلال شد و اکنون برخی منابع، از پیدا شدن ردپای هکرهای وابسته به کره شمالی در این حادثه، خبر می‌دهند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ حمله سایبری مذکور از طریق تزریق یک بدافزار خطرناک به سیستم های چاپ «تریبون پابلیشینگ» صورت گرفته بود که توسط نشریاتی نظیر لس آنجلس تایمز، شیکاگو تریبون، بالتیمور سان مورد استفاده قرار می گیرد. تحقیقات اولیه در این زمینه منبع حمله سایبری را خارج از آمریکا نشان می دادند و شواهد موجود از اجرای آن توسط هکرهای کره شمالی حکایت دارند.

کارشناسان تریبون پابلیشینگ، پس از تحقیق و بررسی تأکید کرده اند که بدافزار کشف شده، نسخه ای از خانواده «Ryuk» است که توسط یکی از گروه های معروف هک وابسته به دولت کره شمالی به نام «لازاروس» مورد استفاده قرار می گیرد. 

از دیگر اتهامات این گوه می توان به هک «سونی پیکچرز» در سال ۲۰۱۴، حمله سایبری به بانک بنگلادش در سال ۲۰۱۶ و دست داشتن در توسعه باج افزار بسیار خطرناک واناکرای اشاره کرد.

کارشناسان امنیتی، این بدافزار را در فایل های آسیب دیده و با پسوند «ryk» پیدا کرده اند که به بدافزار Ryuk مربوط می شود. به گفته این مؤسسه، هدف اصلی مهاجمان، آسیب زدن به زیربنای سامانه چاپ بوده و نشانه ای از تلاش برای سرقت اطلاعات مشترکان پیدا نشده است.

اهمیت این مسئله، تا آنجا پیش رفته است که سازمان های امنیتی فدرال نیز بررسی جنبه های مختلف حمله سایبری را در دستور کار قرار داده‌اند.

هنوز نمی توان با قاطعیت درباره عامل اصلی حمله به زیرساخت نشریات آمریکایی اشاره کرد؛ اما کره شمالی پیش از این، بارها به حمله سایبری متهم شده است. هکرهای منتسب به دولت پیونگ یانگ، تاکنون بیت کوین های زیادی را به سرقت برده اند که ارزش آن، بالغ بر میلیون ها دلار عنوان شده است.

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.