about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

رجیستری تلفن همراه تا پایان امسال

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ داوود زارعیان یک مقام مسئول در شرکت مخابرات با اشاره به برنامه اجرای مجدد طرح رجیستری در کشور، اظهار داشت: با جدی شدن تصمیم اجرای دوباره طرح رجیستری در کشور، هماهنگی‌های لازم برای آغاز طرح از سال گذشته آغازشده و جلسات برای رفع ایرادات قبلی با اپراتورها ادامه دارد.

این مقام مسئول در شرکت مخابرات ایران افزود: اگرچه این طرح قرار بود از 15 مهرماه سال گذشته آغاز شود و به تأخیر افتاد اما طبق اعلام ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز این طرح امسال حتماً اجرا خواهد شد.

وی توضیح داد: با توجه به شکست طرح رجیستری در سال 85، تمام تلاش‌ها بر رفع ایرادات قبلی و اجرای بی نقض طرح رجیستری است که هنوز هماهنگی‌ها به نتیجه نهایی نرسیده است.

زارعیان تصریح کرد: در دوره قبلی زیرساخت‌های فنی، فرهنگی و اقتصادی برای اجرا آماده نبود که با توجه به ارتباط مستقیم این طرح با مردم علاوه بر آمادگی اپراتورها، باید شرایط فرهنگی و اقتصادی کاملاً در نظر گرفته شود.

سخنگوی شرکت مخابرات ایران خاطرنشان کرد: همچنین باید تمامی شرایط دور زدن اپراتور برای تغییر شماره‌سریال (IMEI) توسط نهادهای نظارتی مسدود شود.

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.

تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.