about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

راه رفتن جایگزین رمز عبور می‌شود

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ به تازگی گروهی از محققان در آخرین اقدام خود، فناوری جدیدی در امن‌تر نمودن فعالیت‌ها عرضه کرده‌اند که اقدامی شایان توجه است. این کارشناسان، گفته‌اند به زودی "راه رفتن" را جایگزین "رمز عبور" می‌کند و بدین ترتیب، روش جدید تشخیص هویت کاربر را در دستگاه‌های الکترونیکی ارائه می‌دهد.

سازمان مشترک تحقیقات علمی و صنعتی (CSIRO) که بزرگ‌ترین مرکز تحقیقاتی استرالیا محسوب می‌شود، اخیراً موفق به ساخت نمونه اولیه نوعی خاص از فناوری پوشیدنی شده است. به گفته آن‌ها، این فناوری خاص می‌تواند انرژی واحد حاصل از الگوی راه رفتن در انسان را ذخیره کند و از این طریق یک الگوریتم منحصر به‌فرد برای هر فرد تهیه کند.

به این ترتیب، این الگوی منحصر به‌فرد،‌ در حقیقت کلید ورود او به حساب‌هایش تلقی خواهد شد. مطابق نظر محققین، این دستگاه همچنین به سیستم شتاب‌سنج هم مجهز شده است که قادر است نحوه حرکت و سرعت هر کاربر را به صورت منحصر به‌فرد محاسبه و استنتاج نماید.
با توجه به همین جزئیات، در مجموع همه حسگرهایی که برای این دستگاه ساخته شده‌اند، کاملاً منحصر به‌فرد هستند و پیش‌ از این، چنین حسگرهایی در هیچ دستگاه دیگری مورد استفاده قرار نگرفته بود.

مضاف بر این اطلاعات، محققان مرکز Data61 در سازمان تحقیقاتی CSIRO ادعا می‌کنند که روش جدید آن‌ها می‌تواند تکنیک‌های جدیدی برای جایگزین کردن الگوهای بدنی با رمز عبور را ارائه دهد. بدینگونه که سیستم خواهد توانست انرژی حاصل از رفتارهای بدنی انسان را به عنوان رمز عبور مورد استفاده قرار دهد که گامی مهم در امن‌تر نمودن فرآیندهای مختلف محسوب گردد.

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.