about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

انتشار شده در تاریخ

راه اندازی مرکز جدید مانیتورینگ فضای فرکانسی

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ پروژه‌ی مانیتورینگ فضای فرکانسی منطقه‌ی غرب و شمال غرب کشور با هدف تنظیم مقررات، مدیریت و کنترل فضای فرکانسی کشور و در راستای مراقبت از مرزهای الکترونیکی راه‌اندازی شد. تاکنون مرکز مدیریت فضای فرکانسی در ۹ منطقه‌ی کشور راه‌اندازی شده بود که اخیراً با حضور محمود واعظی، استاندار قزوین و نماینده‌ی ولی‌فقیه در این استان، مرکز مدیریت فضای فرکانسی کشور در منطقه‌ی شمال غرب نیز به بهره‌برداری رسید. از آنجائی که طیف فرکانس از جمله منابع کمیاب کشور تلقی می‌شود، ایجاد امنیت و نظارت بر این فضا بر عهده‌ی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار دارد.

در این پروژه علاوه بر مانیتورینگ فضای فرکانسی کشور، پایش و مانیتورینگ خدمات فناوری اطلاعات در شمال غرب نیز مدنظر قرار گرفته است که در این راستا سالن مانیتورینگ رادیویی و خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات در استان قزوین برای چهار منطقه‌ی مرکز، جنوب غرب، غرب و شمال غربی افتتاح شد که استان‌هایی مانند قزوین، شهرکرد، مرکزی، خرم‌آباد و همدان را تحت پوشش قرار می‌دهد.

با اجرای این پروژه، بازرسی و نظارت بر فضای فرکانسی کشور در بخش رادیویی و زمینی، رسیدگی به تخلفات و شکایات و نظارت بر رعایت حقوق مصرف‌کنندگان در این منطقه از کشور انجام می‌شود. به‌علاوه، جلوگیری از تداخل فرکانسی و اجرای مرزبانی الکترونیکی از دیگر اهداف راه‌اندازی این پروژه عنوان شده است.

منبع: خبرگزاری مهر

 

تازه ترین ها
قاچاق
1405/04/02 - 19:22- آسیا

قاچاق سیستم‌های استارلینک به ایران توسط رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سیستم‌های استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

سوءاستفاده
1405/04/02 - 18:59- آسیب پذیری

سوءاستفاده از جام جهانی توسط مجرمان سایبری

مجرمان سایبری با استفاده از طرح‌های فیشینگ از هیاهوی جام جهانی سوءاستفاده می‌کنند.

ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.