about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

انتشار شده در تاریخ

راه اندازی جایگزینی برای یوتیوب

یک استارتاپ فرانسوی بستر جدید و غیر قابل سانسوری را به عنوان جایگزین یوتیوب راه اندازی کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «fossbytes»؛ وبگاه های مانند YouTube به صورت روز افزون در حال محبوب تر شدن هستند. با وجود این، چنین بسترهای به اشتراک گذاری ویدئویی، به دفعات مورد هدف فیلترینگ و سانسور محتوای کشورهایی مانند چین و کره ی شمالی قرار گرفته اند.

از طرفی مقامات YouTube نیز به علت مسائلی مانند حق نشر و محتوای غیرمقانونی، جلوی فعالیت بسیاری از کانال ها را گرفته است. به تازگی خدماتی به نام «PeerTube» به عنوان جایگزینی برای YouTube معرفی شده است. این بستر توسط شرکتی فرانسوی به نام «Framasoft»، در سال 2017 ایجاد شد. این خدمات منبع باز بوده و یک محیط اشتراک ویدئو توزیع شده، مشابه با «BitTorrent» به حساب می‌آید.

پلتفرم PeerTube، بستر به اشتراک گداری ویدئویی توزیع شده بر پایه ی ارتباطات همتا به همتا است که عملکردی مشابه با بیت تورنت (BitTorrent) دارد. کاربران این بستر می‌توانند محتوای خود را روی فضای شخصی مانند سرورهای این خدمات که از مخاطب خاص برخوردارند میزبانی کنند.
کاربران می توانند از طریق پروتکلی به نام «ActivityPub»، برای ارتباط با نمونه های آماده شده مختلف استفاده کنند. همچنین برای مصرف کنندگان از بسترهای اشخاص دیگر، پیشنهاد محتوای گوناگون فرستاده می شود.

بستر PeerTube از WebTorrent پشتیبانی کرده، هزینه‌ی پهنای باند را کاهش می‌دهد. به علاوه ویژگی های یاد شده امکان سانسور یا مسدود کردن آن را از بین می برد.

تازه ترین ها
هشدار
1405/04/02 - 17:07- هوش مصنوعي

هشدار سازمان ملل متحد در زمینه تعصب جنسیتی توسط هوش مصنوعی

نهاد زنان سازمان ملل متحد هشدار داد که تعصب جنسیتی گسترده‌ای در مدل‌های هوش مصنوعی وجود دارد.

بریتانیا
1405/04/02 - 16:29- اروپا

بریتانیا و مالزی مذاکراتی را در مورد توافق تجارت دیجیتال آغاز کردند

توافق‌نامه جدید تجارت دیجیتال بریتانیا و مالزی از جریان داده‌ها، همکاری در زمینه هوش مصنوعی و خدمات آنلاین پشتیبانی می‌کند.

افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.