about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

راه اندازی اینترنت ماهواره ای در قطب شمال

شرکت کپلر برای اولین بار در جهان به قطب شمال اینترنت ماهواره‌ای ارائه داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت کپلر (Kepler)، ارائه‌دهنده خدمات ماهواره‌ای، با هدف ارائه شبکه‌ای ماهواره‌ای در سرتاسر جهان با موفقیت به منطقه شمالگان اینترنت پهن باند ارائه داد. سرعت انتقال داده در این شبکه به 100 مگابیت بر ثانیه می‌رسد. چنین بستری اولین بار است که نواحی قطب شمال ارائه می‌شود.

یکی از مشتریان خدمات کپلر، شرکت ناوگان یخ‌شکن پولاراِسترن (Polarstern) آلمان است. این ناوگان در محل 85 درجه شمالی قرار داشته و بخشی از آزمایشگاه موزاییک (MOSAiC) به حساب می‌آید. موزاییک یکی از بزرگ‌ترین مراکز تحقیقاتی در قطب شمال است. از وظایف این مرکز می‌توان به تحقیق روی تغییرات آب و هوایی اشاره کرد.

ماهواره کپلر یک لینک ارتباطی پهن باند ماهواره‌ای را از پایین‌ترین مدار زمین با نام لئو (LEO) به ایستگاه‌های زمینی ارائه می‌دهد. این بستر به پژوهشگران اجازه می‌دهد، فایل‌ها، داده‌های تحلیل شده و انواع دیگر اطلاعات را به سرعت با دیگران و کشتی‌های حاضر در منطقه به اشتراک بگذارند. سرعت شبکه مذکور 100 برابر بیشتر از بسترهای ماهواره‌ای گذشته است؛ بنابراین محققان می‌توانند فایل‌هایی بسیار حجیم‌تری را نسبت به گذشته ارسال یا دریافت کنند.

بستر یاد شده باعث می‌شود تا پژوهشگران به جای ذخیره محلی داده روی یک حافظه فیزیکی و ارسال آن‌ها همراه با ناوگان‌های مذکور، بتوانند به صورت دائمی به تبادل و پردازش داده بپردازند. این موضوع همچنین باعث می‌شود به طور قابل‌توجهی از هزینه‌های نهایی پروژه کاسته شود.

تازه ترین ها
تحریم
1405/04/22 - 15:39- جرم سایبری

تحریم هکرهای اطلاعات نظامی روسیه توسط اتحادیه اروپا و انگلیس

اتحادیه اروپا و بریتانیا در اقدامی هماهنگ، تحریم‌های جدیدی را علیه ده‌ها فرد و نهاد روسی به دلیل مشارکت در حملات سایبری و عملیات‌های بی‌ثبات‌کننده علیه کشورهای اروپایی اعمال کردند.

همکاری
1405/04/22 - 15:35- هوش مصنوعي

همکاری سازمان بین‌المللی کار و اتحادیه اروپا در زمینه هوش مصنوعی

سازمان بین‌المللی کار و اتحادیه اروپا همکاری در زمینه هوش مصنوعی و مشاغل را تقویت می‌کنند.

سومین
1405/04/22 - 15:18- هوش مصنوعي

سومین گفتگوی دیجیتال اتحادیه اروپا و استرالیا

زیرساخت‌های هوش مصنوعی، امنیت سایبری و اتصال امن، محورهای اصلی سومین گفتگوی دیجیتال اتحادیه اروپا و استرالیا بود.