about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

به گزارش سایبربان، محمود واعظی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی کلوب نوشت: بر اساس نتایج اندازه‌گیری‌های انجام شده و اعلام نظر دفتر امور حفاظت در برابر اشعه سازمان انرژی اتمی ایران در سال جاری، موردی مبنی بر غیر استاندارد بودن حدود پرتوگیری آنتن‌های تلفن همراه گزارش نشده و نتایج تمامی اندازه‌گیری‌ها از تشعشعات آنتنهای مخابراتی، پایین‌تر از حد مجاز بوده‌ است.

وی از الزام برای شناسنامه دار کردن دکل های مخابراتی در راستای نظارت هرچه بهتر بر تشعشعات آنتن‌ها و فرهنگ‌سازی در این زمینه خبر داد و تاکید کرد: این الزام تاکنون کاربردی شده است.

واعظی از طراحی، خرید، نصب و راه‌اندازی شبکه اندازه‌گیری شدت امواج مغناطیسی در بازه فرکانسی ۱۸GHZ- ۱MHZ در تمام مناطق تهران خبر داد که قرارداد فاز آزمایشی آن منعقد شده است و اضافه کرد: در این خصوص طراحی شبکه، مکان‌یابی سایت‌ها، تحویل و آزمایش بخش اول تجهیزات نیز انجام شده است.

به گزارش مهر، روز گذشته سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی آخرین آمار شکایات مردمی از تشعشعات آنتن های موبایل را که مربوط به ۸ ماه ابتدایی سال ۹۴ است اعلام کرد که براساس آن تنها ۶ مورد از نتایج، برغم پایین تر بودن از میزان استاندارد و قابل قبول در کشور، نسبت به نتایج اندازه گیری دیگر سایتها بالاتر گزارش شد.

معاونت نظارت رگولاتوری، آمار شکایات دریافتی این معاونت در حوزه تشعشعات را نیز از ابتدای سال تاکنون ۳۴ مورد اعلام کرد که شکایات در حوزه تشعشعات آنتن‌های تلفن همراه، معادل ۶۲ درصد و در حوزه سازه و فاصله دکل های آنتن تلفن همراه، ۳۸ درصد بوده است. مطابق این آمار ثبت شده، شکایت از آنتن های شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل به میزان ۲۰ مورد معادل ۵۹ درصد، شرکت رایتل به میزان ۱۲ مورد معادل ۳۵ درصد و شرکت ارتباطات مبین نت ۲ مورد معادل ۶ درصد شکایات را شامل شده اند.

تازه ترین ها
جریمه
1405/05/12 - 09:03- آسیا

جریمه حساب‌های کاربری چینی به اتهام تخلف در پخش زنده گروهی

سازمان تنظیم مقررات فضای سایبری چین بیش از ۱۸۴۰ حساب کاربری را به دلیل تخلف در پخش زنده گروهی جریمه کرد.

افشای
1405/05/12 - 08:48- جرم سایبری

افشای اطلاعات شخصی 100 هزار افسر پلیس بریتانیا در دارک وب

نام و اطلاعات شخصی 100 هزار افسر پلیس بریتانیا به دلیل نقض سایبری در دارک وب فاش شد.

گام‌های
1405/05/12 - 08:26- آسیا

گام‌های کلیدی برای جلوگیری از جرایم سایبری در عربستان

یک وکیل سعودی گام‌های کلیدی برای جلوگیری از جرایم سایبری و هک در عربستان را تشریح کرد.