about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

نوکیا و اپتوس برای کمک به ایجاد شهرهای هوشمند و پشتیبانی از مشتریان سازمانی در صنایع مختلف همکاری خواهند کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ پلتفرم مدیریت دستگاه (DMP) اینترنت اشیای نوکیا باعث می‌شود «Optus» به مشتریانش دسترسی آسان به داده‌های دستگاه باند باریک اینترنت اشیا از دستگاه‌های کم مصرف مدیریت دستگاه از راه دور در مقیاس را فراهم کند. بدون توجه به نوع دستگاه می‌توان این کار را انجام داد.

نوکیا و اپتوس برای کمک به ایجاد شهرهای هوشمند و پشتیبانی از مشتریان سازمانی در صنایع مختلف، از جمله خدمات، معدن و حمل و نقل، با هم همکاری خواهند کرد.

برنامه‌‎های پیش‌بینی شده صنعت شامل مدیریت پسماند مقرون به صرفه، بهینه‌سازی زنجیره تأمین، مدیریت لجستیک و تجزیه و تحلیل صحنه برای بهبود ایمنی و امنیت هستند.

به نظر می‌رسد بازار اینترنت اشیای استرالیا تا سال 2024 تا 25 میلیارد دلار رشد کند، در حالیکه این میزان در سال 2018 به 7.9 میلیارد دلار رسید که نشان دهنده فرصت بالقوه چنین راه‌حل‌هایی است.

این همکاری براساس رابطه دیرینه نوکیا با Optus بوده است؛ نوکیا برای مدیریت و حفظ زیرساخت‌های شبکه خود با اپراتور همکاری می‌کند. این 2 شرکت در اوایل سال گذشته اولین خدمات تجاری 5G استرالیا را راه‌اندازی کردند و این امر باعث شد Optus اولین اپراتور جهانی باشد که درگاه داخلی «FastMile 5G» نوکیا را در یک شبکه زنده مستقر می‌کند.

نوکیا و اپتوس همچنین با استفاده از استاندارد «5G New Radio» سرویس دسترسی بی‌سیم ثابت 5G را با موفقیت راه‌اندازی کردند.

دئون لیبنبرگ (Deon Liebenberg)، معاون نوآوری محصولات در Optus Business گفت :

«همکاری راهبردی ما با نوکیا دستگاه‌های اینترنت اشیا را تحت یک پلتفرم استاندارد و ساده و قابلیت‌های قدرتمند بهره‌وری را برای سوخت‌رسانی به تحول دیجیتال استرالیا و شهرهای هوشمند و فضاهای هوشمند آن در آینده باز می‌کند.»

این راه‌حل به عنوان «نرم‌افزار به عنوان سرویس، پلتفرم به عنوان سرویس یا اتصال به عنوان سرویس» در دسترس است. آنا ویلز (Anna Wills)، رئیس منطقه اقیانوسیه در نوکیا اظهار داشت :

«ما به Optus امکان توسعه پیشنهاداتش در این بازارها را می‌دهیم تا به مشتریانش در استفاده از پتانسیل بهره‌وری اینترنت اشیا کمک کند.»

منبع:

تازه ترین ها
تصویب
1405/04/02 - 12:51- هوش مصنوعي

تصویب قانون عدالت کیفری کانادا با هدف حمایت از کودکان

آسیب‌های دیجیتال و حمایت از کودکان، اصلاحات عمده‌ای را در قانون مجازات کانادا ایجاد کرده است.

نقشه‌برداری
1405/04/02 - 12:04- هوش مصنوعي

نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسط هوش مصنوعی

محققان آکسفورد ابزاری مبتنی بر هوش مصنوعی برای نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسعه دادند.

تغییر
1405/04/02 - 11:39- هوش مصنوعي

تغییر الگوهای اشتغال در ایالات متحده توسط هوش مصنوعی

شکاف فزاینده‌ای در رشد اشتغال بین مشاغل پرخطر و کم‌خطر، به‌ویژه پس از سال ۲۰۲۲، در بازار کار ایالات متحده وجود دارد.