about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

کارشناس روس از راه‌اندازی گسترده شبکه‌های کوانتومی در آینده خبر داد. 

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ مدیر حوزه  ارتباطات کوانتومی مرکز صلاحیت‌های ابتکارات ملی فناوری وابسته به دانشگاه علم و فناوری میسیس (MISIS) روسیه اعلام کرد شبکه‌های کوانتومی در سه سال آینده به‌طور گسترده در روسیه راه‌اندازی خواهند شد.  

یوری کوروچکین اظهار داشت طبق نقشه راه توسعه ارتباطات کوانتومی در روسیه، تا سال 2024، 7 هزار کیلومتر شبکه کوانتومی راه‌اندازی خواهد شد.

به گفته وی، خطوط ارتباطات کوانتومی امکان انتقال حجم زیادی از داده‌ها را با سرعت‌بالا فراهم می‌سازند. علاوه بر این، اطلاعات منتقل‌شده به‌طور مطمئن رمزگذاری می‌شوند، چراکه از فناوری رمزگذاری و انتقال داده‌ها در حالت‌های کوانتومی فوتون‌ها نیز استفاده می‌شود. 

کوروچکین اعلام کرد:

شاه‌راه‌های بین‌شهری بخش مهمی خواهند بود، اما توسعه بازار در درجه اول توسط شبکه‌های کوانتومی شهری، که شرکت‌ها به آن‌ها متصل خواهند شد، تضمین خواهد شد. این امر زیرساخت اطلاعاتی بسیاری از بخش‌ها را در برابر تهدیدات هک محافظت می‌کند.

به گفته وی، بخش مالی، شرکت‌های انرژی، شرکت‌های بازار مصرف و صنایع مختلف ازجمله این بخش‌ها هستند. در حمله سایبری به شرکت کلونیال پایپ لاین که در می 2021 رخ داد، حمله هکری بزرگ‌ترین خط لوله نفت ایالات‌متحده را متوقف کرده است.

مرکز صلاحیت ابتکارات ملی فناوری وابسته به دانشگاه ملی علم و فناوری میسیس یکی از نخستین بخش‌ها در فدراسیون روسیه است که راه‌حل‌های فناوری را در زمینه حفاظت از داده‌ها با استفاده از رمزنگاری کوانتومی اجرا می‌کند.

در اکتبر 2021، این مرکز اولین شبکه کوانتومی بین دانشگاهی با دسترسی آزاد را راه‌اندازی کرد که پردیس‌های دانشگاه ملی علم و فناوری میسیس و دانشگاه فنی ارتباطات و انفورماتیک مسکو (MTUCI) را به هم متصل کرده است.

پیش‌تر معاون وزیر ارتباطات روسیه اعلام کرده بود این کشور در تلاش است به یکی از سه کشور پیشرو در توسعه ارتباطات کوانتومی تبدیل شود. 

منبع:

تازه ترین ها
نقشه‌برداری
1405/04/02 - 12:04- هوش مصنوعي

نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسط هوش مصنوعی

محققان آکسفورد ابزاری مبتنی بر هوش مصنوعی برای نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسعه دادند.

تغییر
1405/04/02 - 11:39- هوش مصنوعي

تغییر الگوهای اشتغال در ایالات متحده توسط هوش مصنوعی

شکاف فزاینده‌ای در رشد اشتغال بین مشاغل پرخطر و کم‌خطر، به‌ویژه پس از سال ۲۰۲۲، در بازار کار ایالات متحده وجود دارد.

هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.