about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت مخابرات عربستان سعودی برای راه‌اندازی مراکز داده پیشرفته وارد مشارکت می‌شود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ شرکت مخابراتی عربستان سعودی (stc)، 3 توافق‌نامه همکاری با هوآوی (Huawei)، اس‌بی‌ام (SBM) و ام‌ام‌آر (MMR) با هدف ایجاد مراکز داده پیشرفته مبتنی بر محاسبات ابری در عربستان امضا کرده است.

براساس بیانیه مطبوعاتی منتشر شده، این شرکت عربستانی اخیراً یک مرکز داده جدید را در جده به عنوان بخشی از فاز سوم پروژه مراکز داده شرکت مخابراتی عربستان افتتاح کرده است.

شرکت مخابراتی عربستان خاطرنشان کرد که هدف این مشارکت گسترش قابلیت‌های سازمان برای تسریع برنامه تحول دیجیتال کشور از طریق فرآیند توزیع داده‌ها است که دارای انعطاف‌پذیری و مطابق با استانداردهای بین‌المللی است.

بنابر ادعای کارشناسان، شرکت از طریق چنین مشارکت‌هایی به دنبال جذب سرمایه‌گذاری‌های فناوری مبتنی بر نوآوری در منطقه با ارائه خدمات ابری به نهادهای دولتی و خصوصی است که به کاهش خطرات سایبری و هزینه‌های عملیاتی این مؤسسات کمک می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
تحریم
1405/04/22 - 15:39- جرم سایبری

تحریم هکرهای اطلاعات نظامی روسیه توسط اتحادیه اروپا و انگلیس

اتحادیه اروپا و بریتانیا در اقدامی هماهنگ، تحریم‌های جدیدی را علیه ده‌ها فرد و نهاد روسی به دلیل مشارکت در حملات سایبری و عملیات‌های بی‌ثبات‌کننده علیه کشورهای اروپایی اعمال کردند.

همکاری
1405/04/22 - 15:35- هوش مصنوعي

همکاری سازمان بین‌المللی کار و اتحادیه اروپا در زمینه هوش مصنوعی

سازمان بین‌المللی کار و اتحادیه اروپا همکاری در زمینه هوش مصنوعی و مشاغل را تقویت می‌کنند.

سومین
1405/04/22 - 15:18- هوش مصنوعي

سومین گفتگوی دیجیتال اتحادیه اروپا و استرالیا

زیرساخت‌های هوش مصنوعی، امنیت سایبری و اتصال امن، محورهای اصلی سومین گفتگوی دیجیتال اتحادیه اروپا و استرالیا بود.