about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ مدیرعامل یک شرکت‌ ارائه‌دهنده خدمات پرداخت الکترونیک با انتقاد از توزیع نامتوازن دستگاه‌های کارت‌خوان در کشور گفت: «سامانه جامع مدیریت پذیرندگان» باهدف ایجاد توازن و تعادل در توزیع دستگاه‌های کارت‌خوان راه‌اندازی شده است.

حامد منصوری مدیرعامل یکی از شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات پرداخت الکترونیک گفت‌: صنعت پرداخت الکترونیک در ایران، صنعت جوانی است و باوجود پیشرفت‌ها و گسترش قابل‌ملاحظه‌ای که طی یک دهه گذشته داشته همچنان نیازمند بازنگری‌هایی در لایه‌های مختلف اعم از قوانین و مقررات، شیوه‌های بازاریابی و کیفیت ارائه خدمات، بلوغ بخش خصوصی فعال در این حوزه و نظایر آن است.
وی افزود: یکی از مواردی که در یک مرور کلی بر صنعت پرداخت، توجه به آن به‌شدت احساس می‌شود، رابطه میان شرکت‌های ارائه‌دهندۀ خدمات پرداخت و پذیرندگان است چراکه در حال حاضر یکی از مشهودترین مشکلات این حوزه، توزیع نامتعادل و غیرمتقارن دستگاه‌های کارت‌خوان در سطح کشور است.
به گفته وی «وجود کارت‌خوان‌های متعدد در واحدهای صنفی و بدون استفاده ماندن بسیاری از آن‌ها، واقعیتی است که تقریباً همه شهروندان به‌دفعات با آن مواجه بوده‌اند. این تصویر اما تنها بخشی از واقعیت است، جنبه دیگر آن کمتر به چشم شهروندان می‌آید، چراکه تجمع و تعدد کارت‌خوان‌ها معمولاً در واحدهای صنفی شهرهای بزرگ اتفاق می‌افتد و در بسیاری از شهرهای کوچک‌تر و مناطق دورتر نسبت به مراکز استان‌ها و... نه‌تنها شاهد چنین وضعیتی نیستیم بلکه در بسیاری موارد باوجود نیاز، ابزارهای پرداخت الکترونیکی در دسترس نیست. این پراکندگی نامتوازن بدون شک، نتیجه نبود تصویری جامع از توزیع جغرافیایی دستگاه‌های کارت‌خوان و فقدان بررسی‌های میدانی و نیازسنجی دقیق در مورد میزان نیاز به ابزارهای پرداخت است».
مدیرعامل شرکت آسان‌پرداخت ادامه داد: اگرچه شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات پرداخت به اقتضای مدل‌ها و برنامه‌های توسعه بازاریابی خود قاعدتاً چنین بررسی‌هایی را انجام می‌دهند، ولی بدون شک ورود نهادهای ناظر حاکمیتی در این زمینه و تهیه سازوکاری برای دسترسی آنلاین به نقشه پراکندگی دستگاه‌های کارت‌خوان بدون در نظر گرفتن ملاحظات تجاری (شرکتی) یک ضرورت غیرقابل‌چشم‌پوشی است.
وی افزود: به نظر می‌رسد، «سامانه جامع مدیریت پذیرندگان» با همین هدف توسط شاپرک راه‌اندازی شده است، اقدامی که کاش زودتر انجام می‌شد تا شاید طی سال‌های گذشته شاهد اتلاف منابع کمتری برای توزیع نامتوازن ابزارهای پرداخت می‌بودیم. بر همین اساس باید فرصت را مغتنم دانست تا با پیوستن هرچه سریع‌تر شرکت‌های ارائه‌دهنده پرداخت به این سامانه و اعمال فشار بر شبکه بانکی برای تصحیح اطلاعات پذیرندگان زمینه بهبود شرایط و جلوگیری اتلاف هرچه بیشتر منابع ملی را گرفت.

تازه ترین ها
نامیبیا
1405/04/21 - 18:04- آفریقا

نامیبیا اولین آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی را تدوین کرد

یونسکو و نامیبیا یک آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی برای استانداردهای اخلاقی تدوین کردند.

گسترش
1405/04/21 - 17:38- هوش مصنوعي

گسترش امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی

مایکروسافت امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی را گسترش می‌دهد.

همکاری
1405/04/21 - 17:09- هوش مصنوعي

همکاری مراکش و فرانسه در زمینه حاکمیت هوش مصنوعی

مراکش از طریق همکاری با فرانسه در ژنو از حاکمیت هوش مصنوعی انسان‌محور حمایت خواهد کرد.