about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

معاون مالی قوه قضاییه با بیان اینکه تحول قضایی بدون توسعه نظام الکترونیک و استفاده از سامانه‎‌های تسهیلاتی در ارائه خدمات به مردم امکان پذیر نیست گفت: راه‌اندازی سامانه الکترونیکی و هوش مصنوعی گامی مهم در تحول دستگاه قضایی است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ،  ابراهیم شاهرخیان در جریان سفر ریاست قوه قضائیه به استان به منظور بررسی و رفع مسائل و مشکلات قضایی و حقوقی مردم به شهرستان مهریز سفر کرده و در جلسه شورای عمومی شهرستان مهریز حضور یافت. 

وی با بیان اینکه ارائه خدمات هر چه بهتر به مردم و تحول قضایی بدون توسعه نظام الکترونیک و استفاده از سامانه‎‌های تسهیلاتی امکان‌پذیر نیست اظهار داشت: راه‌اندازی سامانه الکترونیکی و هوش مصنوعی گامی مهم در تحول دستگاه قضایی است. 

شاهرخیان با اشاره به اینکه در حال حاضر گواهی سوءپیشینه با کمترین زمان و حتی در منزل قابل دریافت است بر تداوم استفاده از فناوری‌های نوین در دستگاه قضایی به منظور کاهش هزینه‎‌ها و افزایش و ارتقا بهره‎‌وری تأکید کرد. 

معاون مالی قوه قضاییه خاطرنشان کرد: که استفاده از فناوری موجب به روزشدن خدمات و تسهیل در رسیدگی به امور مردم خواهد شد و ما در نهایت شاهد افزایش اعتماد عمومی به دستگاه قضایی و ماندگاری این رویکرد هستیم. 

شاهرخیان با تأکید بر اهمیت ایجاد شفافیت و ارتقاء سلامت اداری در قوه قضاییه گفت: شبکه اجتماعی و سازمانی به نام عدلیه در حال راه‌اندازی است ‌که با این اقدام و راه‌اندازی شبکه اجتماعی در درون قوه قضاییه، امکان تبادل اطلاعات در دستگاه قضایی تسهیل‌تر می‌شود. 

وی ادامه داد: ابزار‌های هوش مصنوعی و هوش تجاری در بهبود فرایند‌ها و تحلیل داده‌ها بسیار مفید فایده بوده و نقشه راه ما استفاده از ظرفیت‌های ایجاد شده در سامانه‌ها و بهره‌وری حداکثری از آن‌ها است. 

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.