about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

انتشار شده در تاریخ

راه‌اندازی خط ویژه امنیت سایبری اسرائیل

رژیم صهیونیستی، یک قسمت ویژه سایبری، شامل کهنه‌سربازان واحدهای نظامی محاسباتی راه‌اندازی کرد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ رژیم صهیونیستی، یک قسمت ویژه سایبری، شامل کهنه‌سربازان واحدهای نظامی محاسباتی، برای توانمندسازی کسب و کار افراد خصوصی راه اندازی کرده است. در این گزارش آمده است که رژیم نام برده، واحد ویژه هک های مشکوک و تهاجمات سایبری را پیگیری می کند. 

از این رو، شماره تلفن 119، برای مرکز پاسخ اضطراری کامپیوتری، به‌وسیله کارشناسان امنیت سایبری اسرائیلی، به عنوان اولین خط در جهان برای رسیدگی به حملات سایبری، در نظر گرفته شده است.

لاوی اشتوخامر (Lavy Shtokhamer)، مدیر مرکز بالا در تسهیلات مرکز پیشرفته جنوبی شهر بئرشبع به رویترز گفت:

کار ما، کاهش سریع آسیب، شناخت تهدیدات و انتشار دانش و اطلاعات در هر لحظه است. یک حمله سایبری، شاید تنها محدود به آسیب مالی نباشد و بتواند زندگی ما را نیز تهدید کند.

اشتوخامر اعلام کرد:

در برخی موارد، مرکز پاسخ اضطراری کامپیوتری، تیم‌های کارشناس را برای تحت تأثیر قرار دادن کاربران رایانه اعزام می‌کند. در این مرکز، 20 ترمینال پاسخ‌دهنده، با صفحات نمایش بزرگ روبرو هستند. یکی از آن‌ها، نقشه‌های جهان را با حملات سایبری همانند حملات هوایی روی اسرائیل و مبدأ سرورهای کامپیوتری مورد استفاده هکرها نشان می‌دهد.

به گفته رویترز، این تسهیلات در شمال شرق ایالات متحده، اروپای غربی و اندونزی راه اندازی شده است. جزئیات ارائه شده ازسوی اشتوخامر، دستور کاربرد سرورهای پروکسی را برای جابجایی مکان‌های واقعی آنها به هکرها می‌داد. وی حاضر به توضیح درباره این موضوع نشد. 

پیش از برگزاری انتخابات عمومی 9 آوریل امسال، مقامات اسرائیلی، درباره احتمال وجود کمپین‌های نفوذ آنلاین ازسوی روسیه و اتهام این کشور به جاسوسی، به ویژه جاسوسی سایبری از چین محتاطانه سخن گفتند.

به‌طور کلی، کارشناسان معتقدند که تخصص هک اسرائیل علیه برنامه هسته‌ای ایران و نرم‌افزار نظارت جنجالی برای مشتریان خارجی، مورد بهره برداری قرار گرفته است. مدیر مرکز پاسخ اضطراری رایانه‌ای اظهار داشت:

این خط ویژه، از زمان راه‌اندازی، حدود 100 تماس به صورت روزانه، دریافت کرده است. اکثر شاکیان، قربانیان تبهکاران سایبری بودند و توسط دولت‌ها، هدف حمله سایبری قرار نگرفتند. همچنین کمتر از یک درصد، گزارش‌ درباره حملات فیشینگ داشتیم.

وی افزود:

حدود 15 درصد از تماس گیرندگان، هکرهای کلاه سفید بودند که آسیب‌پذیری‌ها را در سیستم‌های شرکتی و دولتی پیدا کردند و خواستار اقدام پیش از آسیب شدند.

مرکز پاسخ اضطراری کامپیوتری، همچنین یک اتاق چت را اداره می‌کند که متخصصان فن‌آوری شرکت‌های بزرگ اسرائیلی را به بخش اشتراک‌گذاری اطلاعات دقیق، اما محتاطانه در مورد نقض داده‌ها، پیوند می‌دهد.

مایکل لِوی (Michael Levi)، استاد جرم‌شناسی دانشگاه کاردیف – که به اتحادیه اروپا و آژانس‌های سازمان ملل در حوزه امنیت سایبری مشاوره داده است – خط ویژه اسرائیلی را منحصربه‌فرد توصیف کرد و گفت که می‌تواند در هر جایی مورد استفاده قرار گیرد.

لِوی خاطرنشان کرد:

راهکارهای مدنظر، مشاوره خوب، عدم نقص و استفاده از الگوهایی برای ارزیابی‌های مناسب تهدیدات و واکنش‌های سریع هستند. هرچه سریع‌تر گزارش دریافت کنید، زودتر می‌توانید پیشگیری کنید.

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/04/04 - 14:56- هوش مصنوعي

راه‌اندازی کمیته ملی استراتژی هوش مصنوعی در تایوان

تایوان کمیته ملی استراتژی هوش مصنوعی را راه‌اندازی کرد.

راه
1405/04/04 - 14:33- هوش مصنوعي

راه اندازی دو آزمایشگاه تحقیقاتی هوش مصنوعی در بریتانیا

دولت بریتانیا از دو آزمایشگاه تحقیقاتی جدید هوش مصنوعی به رهبری دانشگاه کالج لندن و دانشگاه آکسفورد خبر داد.

تهیه
1405/04/04 - 13:45- هوش مصنوعي

تهیه پیش‌نویس چارچوب ملی هوش مصنوعی توسط یونان

یونان پیش‌نویس چارچوب ملی برای اجرای قانون هوش مصنوعی اتحادیه اروپا را تهیه کرد.