about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

کنیا برنامه تلفن همراه را برای گزارش جرایم مربوط به امنیت سایبری راه‌اندازی کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ کنیا پس از افزایش تهدیدات سایبری ناشی از شیوع بیماری همه‌گیر کووید-19، یک برنامه کاربردی تلفن همراه را برای گزارش جرایم مربوط به امنیت سایبری راه‌اندازی کرده است.

به گفته پخش کننده ملی «KBC»، برنامه رونمایی شده از سوی اداره ارتباطات کنیا (CAK)، باعث تسهیل کار سازمان‌های دولتی، مشاغل و افراد برای گزارش حوادث امنیت سایبری، پیگیری وضعیت حل و فصل و رسیدگی به شکایات می‌شود.

مرسی وانجائو (Mercy Wanjau)، مدیر کل اداره ارتباطات کنیا، حین راه‌اندازی برنامه تلفن همراه گفت که افزایش ابزارهای دورکاری ناشی از پاندمی کرونا باعث افزایش حملات سایبری شده است.

KBC به نقل از وانجائو اظهار داشت :

«جرایم سایبری مانند حملات فیشینگ، نقض داده‌ها، اخبار جعلی، آزار و اذیت سایبری، تجسم شخصیت، حملات باج‌افزاری، پورنوگرافی کودکان، اخاذی و غیره افزایش چشمگیری داشته است.»

وی خاطرنشان کرد که اداره ارتباطات کنیا برای تقویت امنیت سایبری شهروندان، از برنامه تلفن همراه استفاده خواهد کرد؛ تعداد اشتراک‌های فعال تلفن همراه در کنیا تا ماه دسامبر سال گذشته به 61.4 میلیون اشتراک رسید.

وانجائو توضیح داد :

«این برنامه تلفن همراه باعث توانمندسازی «CA’s National KE-CIRT/CC» در ارائه اطلاعات مربوط به خدمات از جمله بینش در مورد روند امنیت سایبری، دسترسی راحت‌تر به بهترین دستورالعمل‌های امنیت سایبری و نکات و مشاوره‌های شبانه‌روزی امنیت سایبری به کاربران خواهد شد.»

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.