about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

راه‌اندازی اینترنت 6G در آمریکا

دونالد ترامپ تمایل دارد تا آمریکا در سریع‌ترین زمان ممکن به شبکه 6G مجهز شود!

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ دونالد ترامپ، پس از ارائه پیشنهاد ایجاد نیروهای نظامی فضایی، هم‌اکنون قصد دارد تا آمریکا را به شبکه «6G» مجهز کند. ترامپ همواره ایده‌های جدیدی را که پشتوانه ندارند، مطرح می‌کند؛ اما باید دید که خواسته شبکه 6G تا چه اندازه در کوتاه مدت عملی خواهد شد.

ترامپ از طریق توییتر خود، برای گفتن این‌ که در سریع‌ترین زمان ممکن می‌خواهد آمریکا به شبکه 5G و حتی شبکه 5G مجهز شود، استفاده کرد. این شبکه‌های اینترنت، بسیار قدرتمندتر، سریع‌تر و دقیق‌تر از اینترنت «4G LTE» هستند.

او تأکید کرده است که شرکت‌های آمریکایی، باید تلاش‌های خود را در این زمینه تقویت کنند؛ تا در رقابت با سایر کشورهای جهان باقی بمانند. همان‌طور که می‌دانید، شبکه «5G» به‌آرامی در سال جاری در آمریکا عرضه خواهد شد و اولین گوشی هوشمند -که قابلیت پشتیبانی از این شبکه را دارد (Galaxy S10 5G)- هم در تابستان به فروش خواهد رسید.

انتظار می‌رود که سرعت دانلود شبکه 5G تا 20 برابر بیشتر از 4G LTE باشد. سرعت دانلود سریع‌تر، امکان ایجاد سرویس و کسب‌وکارهای جدید همانند سرویس استریم ویدئو را فراهم خواهد کرد.

هنگامی‌ که صحبت از نسل ششم اینترنت به میان می‌آید، باید گفت که صحبت از این کار، بسیار زود بوده است و هم‌اکنون هیچ استانداردی برای شبکه 6G وجود ندارد.

دونالد ترامپ، در یکی از توییت‌های خود اظهار داشت:

من می‌خواهم ایالات متحده، از طریق رقابت و نه از طریق مسدود کردن فناوری های پیشرفته پیروز شود. ما باید در تمام مواردی که انجام می‌دهیم، اول باشیم، علی‌الخصوص زمانی که موضوعات به دنیای هیجان‌انگیز فناوری مربوط است.

به نظر می‌رسد که ترامپ، به زودی دستوری را امضا خواهد کرد که در آن، تمام شرکت‌های آمریکایی، نسبت به استفاده از تجهیزات شبکه چینی، منع خواهند شد. ترامپ قصد دارد شرکت‌های آمریکایی را در زمینه ساخت و توسعه تجهیزات شبکه خودکفا ببیند.

هم‌اکنون شرکت هوآوی، در این زمینه رتبه اول را دارد. به دنبال آن، شاهد شرکت‌هایی همانند نوکیا، اریکسون و «ZTE» هستیم. با وجود آن که هیچ مبنایی در پشت حرف‌های ترامپ نیست؛ اما ایده بدی نبوده است و رقابت بیشتر می‌تواند پیشنهاد را برای مصرف‌کنندگان گسترش دهد. انحصار، یا کنترل تکنولوژی‌های جدید را می‌توان به عنوان گامی مهم برای آینده صنعت گوشی‌های موبایل دانست.

Paragraphs
تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.