about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

انتشار شده در تاریخ

راه‌اندازی آزمایشگاه هوش مصنوعی سامسونگ

آزمایشگاه هوش مصنوعی سامسونگ در دانشگاه کانادا بر توسعه روباتیک، ماشین‌های خودران، ترجمه ماشینی و تشخیص صدا و چهره تمرکز خواهد کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به نقل از وب‌سایت zdnet، انیستیتو فناوری‌های پیشرفته سامسونگ (SAIT) اعلام کرد که آزمایشگاه هوش مصنوعی سامسونگ را در دانشگاه مونترال کانادا افتتاح کرده است.

محققان سامسونگ قصد دارند در این آزمایشگاه که در اوت افتتاح شده است، بر توسعه الگوریتم‌های اصلی در استفاده از رباتیک، رانندگی خودکار، ترجمه ماشینی و تشخیص صدا و چهره کار کنند.

محققان انیستیتو فناوری‌های پیشرفته سامسونگ از کره جنوبی برای کار در این آزمایشگاه به جمع برخی از اساتید دانشگاه مونترال مانند پروفسور یوشو بنگیو پیوسته‌اند.

انیستیتو فناوری‌های پیشرفته سامسونگ با هدف کار بر روی فناوری جدید در دراز مدت ایجاد شده است که بسیاری از تحقیقات در این انیستیتو ممکن است در عرض پنج تا ۱۰ سال آینده قابل استفاده باشد.

این انیستیتو مواد کوانتومی آزاد کادمیوم را تولید کرده است که سامسونگ از آنها در تلویزیون‌های جدید خود استفاده کرده است.

سامسونگ خود را برای یک رونمایی از محصولات هوش مصنوعی در سال آینده آماده می‌کند. همچنین گفته می‌شود که هوش مصنوعی تا سال ۲۰۲۰ در تمام لوازم خانگی این شرکت استفاده خواهد شد.

سامسونگ همچنین در زمینه هوش مصنوعی با Kakao (یکی از نرم افزارهای معروف در زمینه چت) همکاری خواهد کرد. ضمن آنکه برای توسعه Bixby، دستیار صوتی گوشی‌های سامسونگ هم تحقیقاتی در این آزمایشگاه هوش مصنوعی در حال انجام است.

شایان ذکر است؛ فیس بوک هم در اوایل ماه جاری اعلام کرد که آزمایشگاه هوش مصنوعی خود را در مونترال افتتاح کرده است.

تازه ترین ها
اختیارات
1405/05/12 - 16:09- هوش مصنوعي

اختیارات جدید برای اجرای قانون هوش مصنوعی اتحادیه اروپا

تنظیم‌کنندگان اتحادیه اروپا اختیارات جدیدی برای اجرای قانون هوش مصنوعی به دست ‌آوردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

کاهش حساب‌های کاربری رسانه‌های اجتماعی کودکان در استرالیا

کمیسر امنیت الکترونیکی استرالیا کاهش زودهنگام حساب‌های کاربری رسانه‌های اجتماعی زیر ۱۶ سال را نشان داد.