about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

سازمان‌های فضایی روسیه راهکارهایی برای مقابله با ماهواره‌های جاسوسی ارائه کردند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به‌تازگی کارشناسان شرکت سامانه‌های فضانوردی روسیه روش‌هایی برای محافظت الکترونیک در برابر ماهواره‌های جاسوسی ارائه کردند. 

ازآنجایی‌که بسیاری از کشورهای خارجی با جدیت تجهیزات فضایی خود را مدرنیزه کرده‌ و در راستای اهداف خود به‌صورت مداوم و بدون کوچک‌ترین جلب توجهی در هرگونه شرایط جوی اقدام به جاسوسی و جمع‌آوری اطلاعات از تأسیسات و نقاط مختلف سطح زمین می‌کنند، این شرکت روش‌هایی برای محافظت الکترونیک برخی نقاط کره زمین در برابر جاسوسی‌ها و نظارت‌های غیرمجاز ارائه داده است.  

برای این کار می‌بایست چندین ماهواره الکترونیک زمینی روی تجهیزات مختلفی که بافاصله از هم قرار دارند، در نقاط مختلف سطح زمین مستقرشده و موقعیت ماهواره‌های جاسوسی را به‌طور مداوم ردیابی کنند. برای حفظ کارکرد هم‌زمان ماهواره‌های الکترونیک زمینی نیز می‌بایست یک سیستم خودکار پایگاه داده ایجاد گردد تا اطلاعات مربوط به ماهواره‌های جاسوسی خارجی و سرویس‌های آن‌ها را گردآوری و مخابره کند. 

جهت انتقال اطلاعات دریافت شده توسط ماهواره‌های جاسوسی، باید رپیترهای مخصوص فضایی مورداستفاده قرار ‌گیرند تا سیگنال‌های مخابره شده به آن‌ها، به کمک ماهواره‌های الکترونیک سطح زمین مسدود شده و شناسایی اهداف زمینی توسط ماهواره‌های جاسوسی غیرممکن گردد.     

منبع:

تازه ترین ها
نقشه‌برداری
1405/04/02 - 12:04- هوش مصنوعي

نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسط هوش مصنوعی

محققان آکسفورد ابزاری مبتنی بر هوش مصنوعی برای نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسعه دادند.

تغییر
1405/04/02 - 11:39- هوش مصنوعي

تغییر الگوهای اشتغال در ایالات متحده توسط هوش مصنوعی

شکاف فزاینده‌ای در رشد اشتغال بین مشاغل پرخطر و کم‌خطر، به‌ویژه پس از سال ۲۰۲۲، در بازار کار ایالات متحده وجود دارد.

هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.