about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

با حضور معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی در سازمان فناوری اطلاعات و در دیدار با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، راهکارهای تسریع در تحول دیجیتال و اجرای کامل دولت الکترونیکی بررسی شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سازمان فناوری اطلاعات میزبان میثم لطیفی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور و جمعی از معاونان این سازمان بود که برای بررسی راهکارهای تسریع در تحول دیجیتال در نظام اداری کشور و اجرای کامل دولت الکترونیکی به دیدار عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات آمده بودند.

در این برنامه ابتدا حاضرین از مرکز ملی تبادل اطلاعات کشور بازدید کردند و سپس در نشستی پروژه‌ها و برنامه‌های در دست اقدام ازجمله در حوزه‌های دولت الکترونیکی و راه‌اندازی پنجره واحد خدمات دولت هوشمند تشریح و درباره آن‌ها گفت‌وگو شد.

در ادامه طرفین بر ضرورت تسریع در تحول نظام اداری کشور برای افزایش رضایت‌مندی مردم تأکید کردند و رمز تحقق چنین تحولی را نیز هوشمندسازی و اجرای کامل دولت الکترونیکی دانستند. زارع‌پور، در این جلسه خواستار ایجاد تعامل و هماهنگی بیشتر بین دستگاهی برای کنار زدن موانع پیش روی تحقق کامل دولت الکترونیکی در کشور شد.

لطیفی نیز با بیان اینکه برای تحول در دولت چاره‌ای جز هوشمندسازی نداریم بر آمادگی کامل سازمان اداری استخدامی برای همکاری با وزارت ارتباطات در تحقق تحول دیجیتال و استقرار کامل دولت الکترونیکی تأکید کرد.

منبع:

تازه ترین ها
تأسیس
1405/05/12 - 12:10- آسیا

تأسیس کمیته فنی برای بخش فناوری کوانتومی چین

چین یک کمیته فنی برای توسعه استانداردهای صنعتی برای بخش فناوری کوانتومی خود تأسیس کرد.

راه‌اندازی
1405/05/12 - 11:25- هوش مصنوعي

راه‌اندازی محیط نظارتی هوش مصنوعی در مراکز درمانی لندن

لندن یک محیط نظارتی هوش مصنوعی برای نوآوری‌های خدمات درمانی ملی راه‌اندازی می‌کند.

جریمه
1405/05/12 - 09:03- آسیا

جریمه حساب‌های کاربری چینی به اتهام تخلف در پخش زنده گروهی

سازمان تنظیم مقررات فضای سایبری چین بیش از ۱۸۴۰ حساب کاربری را به دلیل تخلف در پخش زنده گروهی جریمه کرد.