about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

برخی مقامات آمریکایی معتقدند این کشور باید در حوزه سایبری یک راهبرد بازدارنده بلندمدت داشته باشد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ برخی مقامات آمریکایی حملات سایبری سولار ویندز را اثباتی برای عدم موفقیت این کشور برای تقابل با حملات سایبری می‌دانند.

آن‌ها معتقدند، با توجه به این‌که مایک راجرز (Mike Rogers) فرماندهی سایبری آمریکا در سال 2015 اعلام کرده بود سطح بازدارندگی این کشور در برابر حملات سایبری از هیچ حمله‌ای جلوگیری نمی‌کند، حالا چرا 5 سال بعد قدرت بازدارندگی آمریکا در سطحی نیست که بتواند از حملات سایبری مانند سولارویندز جلوگیری کند؟

جد بابین (Jed Babbin) که یکی از اعضای عالی‌رتبه وزارت دفاع آمریکا در زمان دولت بوش بود، می‌گوید:

حملات سایبری سولارویندز ایجاب می‌کند که آمریکا در حوزه سایبری یک راهبرد بازدارنده بلندمدت داشته باشد.

وی در ادامه تشریح کرد برای ایجاد یک بازدارندگی مؤثر، چهار اقدام ضروری است:

اول، جنگجویان سایبری ما در فرماندهی سایبری آمریکا، آژانس امنیت ملی و سازمان سیا باید علیه کسانی که به شبکه‌های رایانه‌ای و اطلاعاتی ما حمله می‌کنند، یک کارزار سایبری هماهنگ راه‌اندازی کنند. ما می‌دانیم که چگونه می‌توان شبکه‌های رایانه‌ای مهاجمان را شناسایی و سپس ویران کرد و باید این کار را در هر حمله با سرعت و پس از شناسایی هکرها انجام دهیم. گرچه برخورد با هکرهایی که به دیگر نهادهای دولتی حمله می‌کنند از اولویت پایین‌تری برخوردار است؛ اما باید با آن‌ها نیز برخورد مشابهی شود.

نیازی نیست که ما همیشه برای مقابله با مهاجمان از همان شبکه‌ای که آن‌ها استفاده کرده‌اند، استفاده کنیم بلکه می‌توانیم از شبکه‌هایی بهره ببریم که به مهاجمان آسیب بیشتری می‌رساند.

دوم، ما باید اقدامات تلافی جویانه خود از طریق فعالیت‌های تجاری حساس را تشدید کنیم. به‌عنوان‌مثال، ما می‌دانیم که روسیه و چین سعی کردند به شبکه‌های رایانه‌ای واکسن کرونا در کشور ما نفوذ کنند؛ این کار آن‌ها بدون مجازات نخواهد بود.

سوم، ضروری است که رئیس‌جمهور به‌صورت علنی دکترین تقابل ما را اعلام کند. دکترین جنگ سرد ما موسوم به تخریب متقابل مسلم (mutually assured destruction) مؤثر بوده زیرا سیاست ملی ما بود.

چهارم، راهبرد بازدارندگی ما باید ایجاب کند، نام هر سازمان یا شخصی که مسئول حملات بوده به‌صورت علنی اعلام شود. آژانس‌های دولتی خارجی که در این حملات شرکت می‌کنند باید به لیست سازمان‌های تروریستی وزارت امور خارجه اضافه شوند. افرادی که این حملات سایبری را سازمان‌دهی و مرتکب می‌شوند نیز باید به‌عنوان تروریست معرفی شوند.

منبع:

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1405/04/25 - 16:30- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری ۱۳.۹ میلیون دلاری کانادا در پروژه‌های هوش مصنوعی

کانادا ۱۳.۹ میلیون دلار در پروژه‌های هوش مصنوعی کبک سرمایه‌گذاری می‌کند.

از
1405/04/25 - 16:10- اروپا

از هر چهار جوان اروپایی، سه نفر مهارت‌های دیجیتال پایه دارند

بر اساس داده‌های جدید یورواستات از هر چهار جوان اروپایی، سه نفر مهارت‌های دیجیتال پایه دارند.

همکاری
1405/04/25 - 15:51- اروپا

همکاری اتحادیه اروپا و هند در زمینه فناوری

اتحادیه اروپا و هند از طریق شورای تجارت و فناوری اتحادیه اروپا همکاری‌های فناوری خود را تقویت می‌کنند.