about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

دیگر به چشمان خود هم اعتماد نکنید

با استفاده از هوش مصنوعی می‌توان برای همه اشخاص ویدیو جعلی ساخت که این موضوع تحولی بزرگ در تولید اخبار دروغین است.



به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ طبق اطلاعات به‌دست‌آمده گروهی در آمریکا با فعالیت در زمینه هوش مصنوعی به این توانایی دست‌یافته‌اند که تصویر و صدای تمامی افراد را جعل نماید.
در این روش جدید صورت شما همانند صورت افراد مختلف تغییر پیدا نموده و همچنین صدای شما نیز به صدای آن شخص تغییر ماهیت می‌یابد.
در ویدیویی که در قسمت زیر قرار داده‌شده است نمونه‌ای از این مورد را به تصویر کشیده‌اند که چگونه تصویر اوباما، پوتین و ترامپ به‌سادگی جعل می‌شود.
متأسفانه این فناوری‌های نوظهور اعتماد همه افراد را به اخبار منتشرشده کم می‌نمایید و همچنین اخبار جعلی «Fake News» نیز می‌تواند گسترش یابد.
 

Paragraphs
تازه ترین ها
افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.

تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.